Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

geri sipa. 

• Replies 7k
  • Views 438.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

neće se ni vraćati debeli da uhvati tu loptu. 

nas jokara opet za jedan skok visi za TD :D

prilicno sam siguran da je sampion u toj kategoriji

inace kad jokara u regularnom delu ostvari TD nagetsi imaju skor 5-1, 9-1, 10-2, 10-3 i ove sezone 2-2, dakle ukupno 36-9, maltene 80% pobeda

nisam bas siguran sta raditi sa ovim podatkom, ali eto ga! :fantom:

inace, niko da pomene da simons ove sezone sutira 50% za 3!

ima li se gde na netu videti snimak te historijske trece trojke u karijeri? :D

3/26 za 3, 11,5% :Hail: 

i posle neko kaze nema kosarke bez suta :fantom:

Edited by pbg12345

Nek odmori malo konacno, mada i ovih 29 minuta protiv ovih klinaca je mnogo. Bice napetica protiv Niksa :D

Jel su i oni desetkovani od Covida? (Niksi?)

Ma jok. Niksi su u deceniskoj formi :D

inace nas jokara ne samo sto je ubedljivo vodeci ove sezone po onom holinger PERu u ligzi, vec je 10ti na listi kroz kad je u pitanju karijera i 5ti medju aktivnima

dzejms, dejvis,durantula, te pol kog ce uskoro prestici

miiislim, ono jeste PER kurac od statistike, a opet statiska bikini, ali lepo ga je videti u tom dustvu

u 10 svih vremena su pored njih 5 jos 1. dzordan, 4. sekil 5. dejvid robinson 6. cejmberlen i 7. bob petit :smiley_hail:

Moze da bude gde hoce kad ga je ESPN stavio na #7 MVP liste :isuse: 

• Author
2 minutes ago, Mos said:

uvek objektivni ESPN...i tako sve dok ne osvoji prvi prsten...ili dok ne ode negde iz Denvera

8 minutes ago, Mos said:

ko je ispred?

pa jebem ga, nije to tako lose biti 7mi :D

dzejms, lenard, durant, harden, dejvis, onaj grk cudnog prezimena, kari pa i mali doncic

eto nabacah 8 plus nas jokara, jebem li ga

• Author

povredi se Bogi...sranje, iznese ga sa terena...valjda je samo izvrnuo zglob mada ni koleno nije iskljuceno

Statement play [emoji41]

Da ne ureknem dečka, ali Haliburton je po prikazanom daleko najbolji igrač Kingsa. Fox izgleda kao kul lik, ali mi se njegova igra nikad nije sviđala. Uopšteno, ne volim te Rose-olike zunzare kojima je sva igra u brzini.

Uglavnom, dok Lamelo izgleda kao da pokušava da vodi showtime, Haliburton stoktonovski nema suvišne kretnje ili poteza, igra kao mator.

Poku :laugh:

Lamelo je najbolji igrac u klasi, prvi sledeci nije ni blizu. 

4 hours ago, zorglub said:

Da ne ureknem dečka, ali Haliburton je po prikazanom daleko najbolji igrač Kingsa. Fox izgleda kao kul lik, ali mi se njegova igra nikad nije sviđala. Uopšteno, ne volim te Rose-olike zunzare kojima je sva igra u brzini.

Najbolji i najkompletniji vec. Mogu on i Fox da budu ozbiljna prica , iako se ni meni Fox ne svidja preterano. 

Problem je sto oni sem Holmsa i Barnsa nemaju nikakvu pomoc ostatka ekipe..

Badi je kriminalan, cak i sut koji mu je jedina dobra odlika , je ove sezone ocaj. O odbrani i glupavim izgubljenim loptama da ne trosim reci..

Bagli  :frust: - jednostavno mora da igra sto zbog pumpanja trade value-a, i pravdanja samih sebe sto je bio pik 2. Inace na jedan dobar potez u napadu dolaze 3 losa, dok je u odbrani svaki los.

CoJo je evrokup nivo... Bjelica bivsi nba kosarkas nazalost..

Vajtsajd i Gr3 cak i imaju ok role...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout