Jozef K. Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Kakva krađa. Šta su sve sudije odsudile noćas. Plus pičkica CP3. 1
Amos Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Smarate sa sudjenjem. CP3 u stealth modu, a Buker nije mogao baš sve sam. Nisu Baksi toliko krš ekipa da ih prošlogodišnji Sansi dobiju u Milvokiju.
Jozef K. Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Ne znam da li je jedan faul bio opravdan Bukeru. Plus ovamo Bulidži sve sviraju.
Sandens Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 55 minutes ago, Jozef K. said: Ne znam da li je jedan faul bio opravdan Bukeru. Plus ovamo Bulidži sve sviraju. to. sto je najjace sad se prica o tome sto mu nisu svirali sesti faul u onoj kontri na holidayu, a nema veze sto su ga izbacili iz ritma i igre napunivsi ga ticky-tack faulovima pre toga. na prosloj tekmi izbacuju iz igre aytona koji je odlicno igrao u oba smera, na ovoj bookera koji je bio neuzaustavljiv do odlaska na klupu zbog 5. faula. bas prilicno guranje jedne ekipe i to u finalu. naravno, CP3 se nije pojavio na tekmi, jbg. ocekujem njegov odgovor u subotu. 3
omiljeni Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 On 14.7.2021. at 8:42, goofs said: Kawhi operisao ACL imao je parcijalno kidanje ligamenta, sto je bolja opcija, ali oporavak posle operacije je maltene iste duzine Kako sad to, zar nije neki dan bilo da želi da pregovara oko toga da li mu se uopšte igra i koliko? Agilna uprava nije pristala da se u kolektivni ugovor unese Kawhieva preambula fabrike radnicima zemlja seljacima timovi igračima, pa je on u znak protesta pokidao sebi acl?
ducca Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 1 hour ago, Sundance Kid said: to. sto je najjace sad se prica o tome sto mu nisu svirali sesti faul u onoj kontri na holidayu, a nema veze sto su ga izbacili iz ritma i igre napunivsi ga ticky-tack faulovima pre toga. na prosloj tekmi izbacuju iz igre aytona koji je odlicno igrao u oba smera, na ovoj bookera koji je bio neuzaustavljiv do odlaska na klupu zbog 5. faula. bas prilicno guranje jedne ekipe i to u finalu. naravno, CP3 se nije pojavio na tekmi, jbg. ocekujem njegov odgovor u subotu. Book presedeo 5 minuta u Q4, dovoljno za ovakvu utakmicu. CP je sad ili nikad, ako nastavi da chokuje onda da se više ne zajebavamo sa glorifikacijom pointgod i slično.
189- Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 ove sezone jos nije bilo poraza phoenixa a da ih sudije nisu uzrok tog poraza. sezona bi vec odavno bila gotova ali jbg sudije ne daju 1
Sandens Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 (edited) a sta si ti? neki komesar za sudjenje ili sta pa se uvek osetis prozvanim da repliciras na tu temu. a nista kontruktivno, samo bejzik hejt `jer te nerviraju navijaci sunsa`. za to imas i opciju ignore. Edited July 15, 2021 by Sundance Kid
189- Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 42 minutes ago, Sundance Kid said: a sta si ti? neki komesar za sudjenje da
theanswer Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Koliko sam razumeo Dejm se oglašava uskoro posle treninga reprezentacije.
Recommended Posts