Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7k
  • Views 440.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Uff sad vidim Janisovu povredu. Podseća me na povredu koju je doživeo Zlatan pre 3-4 godine.

Gotov je PO za Janisa, ovo deluje ozbiljno

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Ma da, hoda ali hoda loše gde je koleno u polusavijenom položaju i ne moze da ga do kraja ispravi. Biće još gore kad se ohladi. Bojim se da je kraj sezone za njega, a pitanje i za sledeću. Opet kod fizičkih freakova kao što je Janis nikad ne možeš biti siguran da nema nazad.

Jebiga, baš nema sreće da dodje do tog finala. Na kraju će ispaštati Milvoki, a omastiće se neki fensi klub. 

cetiri ekipe, tri imaju glavnog igraca povredjenog. jebes ti ovo. 

5 hours ago, pp34 said:

:ziga:

rsz_img_20210630_050650.jpg

Spreman za Tokio :)

Mnogo se potcenjuje šta Bogdan radi u odbrani i u orgranizaciji igre, sad je maltene igrao pleja zato što nije igrao Trej.

Jbt kako je potraćio vreme u jebenom Sakramentu

Isto ko Bjelica u Minesoti. I u Sakramentu :D 

Mnogo je zajebano za Evropljane u NBA, mora da ti se bas pogodi tim i trener koji ce umeti da iskoristi tvoje najbolje kvalitete, a sakrije nedostatke. Bogdan ni u Atlanti nije znao gde udara dok nije Mekmilan postao glavni kouc, a identican tim i tada i sada.

Brt, mnogo je zajebano za svakoga u NBA ako završi u Kingsima. Jabbara bi pokvarili.

Evropljani prilično dobro prolaze u poslednjih 10 godina, a i svataju ih ozbiljnije.

• Author

Janis srecom prosao bez strukturne povrede, ali se ne zna da li se i kada vraca na parket...

Dobra tekma.

Clippersi tvrdi, PG solidan, Beverley dobar, na ivici ko i uvek al jako koristan, Crowder isprangijao par trica, Booker solidan al moraće više.

Izdržali Sunsi treću a četvrtu završili u prva dva minuta.

CP3 :hail:

Bome kad pridjose na 7 u roku od 2 minuta na kraju trece pomislio sam aj cao i onda CP3 resi...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ne mogu mi ništa :hail:

Beverley nije izdržao :lol: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout