Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Dobar je Pipen, samo mrzi  Dzordana, to je ocigledno,  posto  stalno uzdize kraljicu pica parka.

Edited by Micko8
  • +1 1

Gotovo je ovo. Realno je trebalo već večeras da bude 4-1 za LAC da nisu ispali debili pre 2 dana i plus onaj koš u zadnjoj sekundi G2. Bolje izgledaju, bolja energija, bolji i trener da se ne lažemo, ja iskreno ne vidim kako Sunsi mogu dobiti jednu od naredne dve tekme. Euforija je prošla, energija splasla, izgubila se ona brza igra u napadu sa dosta kretnje, asistiranih poena, dobrih šuteva, sve se svodi sad na neka individualna silovanja i lošu selekciju šuta. Clippersi konstantno vrte petorke bez nekog standardnog šablona, menjaju koncepcije, teraju Montija da se njima prilagodjava dobar deo serije, šut ih nije hteo samo jedno veče od 5, sve u svemu dublji roster, malo su više i namazani i iskusni i to je sve dovoljno za 4-3. Serija ima vibe onog finala GSW-Cavsi iz 2016. 

Janis i kompanija nek mole boga da Sunsi nekako ovo izvuku na neko ludilo. 

CP3 pokazuje zašto nikad nije video finale niti prismrdeo tituli. Sinoć je potpuno ispustio vodjenje ekipe iz ruku, u Q4 silovao do iznemoglosti bez ikakvog rezona (mada je i Book bio u sličnom gasu). Izgleda da je malo zajebanije igrati protiv tima koji zapravo igra nekakvu odbranu naspram dojenja Riversa i Campazza. :sad: 

Edited by ducca
  • Haha 2

Nema covid nikakve veze sa ovim, čovek je odigrao 40 minuta na prvoj utakmici posle pauze, od tad je prošlo 5 dana i 2 meča. Problem je loš šut, užasna selekcija šuta za 3 i loš protok lopte u napadu. Fizički izgleda dobro, što i sam tvrdi. 

Ali da li je jedna ekipa u istoriji imala ovako lud plejof ko Klipersi, ovakvi preokreti, mislim da neće izvući ovo ali kad god misliš da gube oni dobiju, kad treba da dobiju, oni izgube.. 

6 minutes ago, ducca said:

Nema covid nikakve veze sa ovim, čovek je odigrao 40 minuta na prvoj utakmici posle pauze, od tad je prošlo 5 dana i 2 meča. Problem je loš šut, užasna selekcija šuta za 3 i loš protok lopte u napadu. Fizički izgleda dobro, što i sam tvrdi. 

Ovo moze reci samo neko ko nije prelezao covid :) 

Zašto bi Janis molio boga da prodju Sansi? Jedino ako se Kawhi vraća uskoro i biće fit za finale. 

Ako je neki navijački koncept u pitanju, onda ništa. 

50 minutes ago, NevenMan said:

https://streamable.com/p8sah4

CP odskakanje od parketa 🤦🏻

Na stranu što je odskok Pola možda bio suvišan, Beverly je nevidjeno djubre sa svojim podmuklim startovima koji su tobože u žaru borbe al ako povredi protivnika onda ok, nije neka šteta. Još sa ovim dripačkim gestikulacijama izgleda kao da je nedavno izašao iz neke institucije zatvorenog tipa. Jeziva pojava.

Apropo Janisa, dojma sam da će im Clippersi biti ozbiljnija prepreka u finalu, mada ne kažem da bi se baš prošetali preko Finixa. Sunsi u padu forme, i nekakvoj mentalnoj blokadi. 

Na temu Pipena, već sam jednom rekao /da li posle last dance-a, posle kog sam odgledao tipa sve jedan yt klip o jordanu da li u glavnoj ulozi ili kako drugi o njemu pričaju/ - on definitivno nije najinteligentniji čovek na svetu, tako da kažem, a sada sam još sigurniji. Čovek je priglup, rezonovanje i logičko razmišljanje mu baš onako slabo idu.

Posle pročitah ovo za sina, užas užasa, no nije da mu je prvi put da baljezga. 

Al čoveče, ovaj odigra na Kukoča, ovaj da koš, tim pobedi, i ti plačeš 20 godina posle toga. Pa ludaku. šta ćeš veći dokaz da je pametno odabrao od toga da je ovaj pogodio i šta ćeš veći dokaz da ti je sujeta i ego bitnija od timske pobede. Da ne pričam o teoriji da mu je Džekson praktično sabotirao karijeru. Ludak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...