Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Na drugoj strani, Simons je komican :)

Shaq je za njega doktor slobodnih bacanja.

Posted
3 minutes ago, 1n54jd3r said:

Na drugoj strani, Simons je komican :)

Shaq je za njega doktor slobodnih bacanja.

Vazno da on za sebe misli da je Baja, sve ostalo nema veze... 

Posted

Igraju odbranu kao pickice. 

Siksersi polako nadmasuju lejkerse na lestvici najsmradovskijih ekipa. 

Posted
On 15.6.2021. at 8:24, Jimmy Kowalski said:

Upravo. Pametnom dosta..

Ko razume shvatice

Posted
On 15.6.2021. at 10:00, Micko8 said:

Nije li mu stariji  brat bio hapsen nedavno za neko zlostavljanje, uznemiravao neku zenu, tako nesto.

Mislis tukao je , ovo uznemiravao mi dodje kao "Savic je imao malu neprijatnost pre meca. Umrla mu je majka." 

Posted

Ne znam tacno, znam da je bila neka frka, inace vidi se po izgledu  da je   neka intelektualna gromada:)

Posted

Atlanta kara ne vadi u 4/4, utakmica nereshena na minut ipo do kraja - nadam se da ce da ih skenjaju kako valja™. 

Bogdan 6 poena, samo 21 minut u igri... 

*najnovije izvijesti Atlanta 105 - 76ersi 104, 1:26

Posted

Sta se bre ovo desilo??? Ugasih pre pola sata, a sad pred spavanje, cisto da proverim da li je kraj 30 ili 40 razlike, kad ono 😄😄😄

• +1 1
Posted
3 minutes ago, pp34 said:

Sta se bre ovo desilo???

Vaistinu Trae.

Posted

Ovo u najboljem slucaju (za 76ers) ide u produzetke a u najgorem bogu na istinu...

Posted

Auu da udje ovaj ekser u kovcegu™ bio bi kraj. Samo ne daj and1 laznom pleaaaase!

Posted (edited)

Sta god da se desi do kraja, dok rivers ne bi trebalo da vise ikada trenira neku nba ekipu... 

Edited by pp34
  • +1 1
Posted
7 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Jbt, bogdan ce osvojiti tiulu. :wub:

Posted

Ne moze tu mnogo da se (po)stigne kad je lazni™ povredjen svaku drugu utakmicu a onaj mazgov (lazni bivshi ROTY) nece kurcem da mrdne da se malo usavrshi... Seth K. drugi strelac ekipe a Furkan perspektivan™... Bilo bi mi zao da mi nisu antipaticni. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...