theanswer Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 U Meridianu je Bruklin 2,10 da osvaja Istok a Filadelfija 3,90. Dakle, poklanjaju ti njihove pare da probaš da igraš na Filadelfiju. 1 Link to comment
Amos Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Stavih nešto malo na Čumu dok je bila kvota 5. Bar da popijem i pojedem nešto na njihov račun kad su već govna ogavna. 1 Link to comment
Joe D Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 bice prvi put da covek casti celu kafanu sto je pao tiket 1 Link to comment
Sandens Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 5 hours ago, J.R. Cash said: Moguce da sam pod utiskom poslednje utakmice Lakersa i Sunsa, ali koga god da su bacili na Obrvu, bio je tezak mismec. Bas je bio masakr. Doduse, jeste istina da ni Juta nema bog zna sta da baci na njega. mislim da ta utakmica nije bas najbolji reper kako ce sunsi igrati. imam utisak da je monty tu prilicno eksperimentisao. lakersi jesu favoriti zbog ove dvojice ali daleko od toga da je phoenix prezaljen kakav narativ generalno vlada na netu. nismo drugi na zapadu igrom slucaja. Link to comment
Sandens Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 5 hours ago, theanswer said: Finiks ima Bridgesa, Kraudera, Krejga i Ejtona da baci na na ovu dvojicu gde bi ok Ejton bio u mismeču, ali to je bolje po meni od onoga što Juta ima. Gober na AD-a im je najbolji mečap, šta za Lebrona? Inglsa, Bogdanovića, O Nila? bravo. utah nema igrace koje bi stavila na lebrona, a davis moze vrlo lako da izvuce goberta iz reketa i da ga ubije 1 na 1. i opet neki ljudi ovde (I am looking at you, jozef k!) misle kako je matchup protiv jazza tezi za fakerse. bolje uradi domaci sledeci put, druze. najbolji mladi igraci sunsa po prvi igraju playoff ali, kao sto si rekao, imaju bridgesa i crowdera koji deluju kao najbolji kombo u defanzivi za odbranu lebrona. ayton ima visinu i pokretljivost da odigra makar pristojno protiv davisa, a uvek je igrao dobro protiv dominantnih visokih kao sto su jokic, giannis itd. Link to comment
Amos Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Tim Koneli kod DNVRovaca veceras. RTS pogurao Madesa, sledi uclanjenje u SNS i preuzima lagano ministarstvo sporta do 2025. 1 1 Link to comment
goofs Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Mislim da mladost u plejofu nije hendikep kad ti je na terenu Kris Pol. 1 Link to comment
Jozef K. Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 4 hours ago, Sundance Kid said: bravo. utah nema igrace koje bi stavila na lebrona, a davis moze vrlo lako da izvuce goberta iz reketa i da ga ubije 1 na 1. i opet neki ljudi ovde (I am looking at you, jozef k!) misle kako je matchup protiv jazza tezi za fakerse. bolje uradi domaci sledeci put, druze. najbolji mladi igraci sunsa po prvi igraju playoff ali, kao sto si rekao, imaju bridgesa i crowdera koji deluju kao najbolji kombo u defanzivi za odbranu lebrona. ayton ima visinu i pokretljivost da odigra makar pristojno protiv davisa, a uvek je igrao dobro protiv dominantnih visokih kao sto su jokic, giannis itd. Svakako bih voleo da odvalite govna. Ali realno 4:1 će biti za Lejkerse. Svaka čast Polu i omladini, ali ovaj nivo dobre odbrane uz guranje sudija napred teško da ko može da pobedi. 1 Link to comment
Далибор Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 3 hours ago, Mos said: Tim Koneli kod DNVRovaca veceras Sjajan je bio. Preporuka 2 Link to comment
1n54jd3r Posted May 20, 2021 Author Share Posted May 20, 2021 Koneli je bas cool lik. Iznenadio me segment o MPJ, njegovoj radnoj etici i karakteru. Link to comment
bags Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 (edited) https://ginoreyes.me/nbasixdegrees/ Meni bilo zanimljivo koliko malo treba da se povezu neki igraci. Ne mozes izbeci V. Cartera. Edited May 21, 2021 by bags 2 Link to comment
1n54jd3r Posted May 22, 2021 Author Share Posted May 22, 2021 Jbt GSW na ivici ponora... Link to comment
1n54jd3r Posted May 22, 2021 Author Share Posted May 22, 2021 Izvukose nekako produzetke i jos su imali 9sec poslednji napad za pobedu Link to comment
1n54jd3r Posted May 22, 2021 Author Share Posted May 22, 2021 Memfis definitivno ulazi u PO. Bili su bolji veceras. Grejson pogodio 2 back2back trojke u produzetku, Ja ubacio neke flotere i to je to... Link to comment
napadaj Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Grinov floater na kraju četvrte je bio štogod [emoji1787] Link to comment
Recommended Posts