Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Mislim da će Denver da dobije Portlanda. E sada stvarno nije normalno da lac izgubi.

• Replies 7k
  • Views 437.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Deveru ne odgovara da dobiej Portlanda, onda ako Lakersi dobiju Oklahomu idu na njih. Ako Portland dobije Lakersi su sedmi.

Marv Albert u penziji na kraju sezone

Jebiga, vreme mu je. Sve češće ne zna šta priča i ko igra.

nisam znao ko je covek, al sam predpostavio da ga znam po glasu™.. legendra nema sta :coffee:

On 14.5.2021. at 10:19, Joe D said:

opusteno, jeba ceih goga bitadze sutra

sudije nista ne prepustaju slucaju :dry:

5 hours ago, 1n54jd3r said:

Ako Malone pusti Jokaru da igra 30min, ovaj se nece stedeti...mozda i pobede :) 

A LAC ako izgube, urnisace ih mediji da se plase Lejkersa a onda mozemo ocekivati novi nivo provalije  plajof PJ13 :D

Lakersi i Clippersi svakako ne mogu da se sastanu.

Lakersi ne mogu biti 5., Clippersi ne mogu biti 1. ili 2.

Znaci jedino 3. vs 6.

Da bi Lakersi bili 6. Nuggetsi moraju dobiti Portland, a u tom slucaju Nuggetsi su sigurno 3.

Ali da ne racunate previse, izgubice Nuggetsi lagano, Lakersi ce u playin, gde im je i mesto. 

Klipers su porazom sinoć osigurali da nikako ne mogu na Lejkerse u prvoj rundi. E sad, da li će hteti da ih izbegavaju i u drugoj, tj da pokušaju da izgube od Tandera koji će isto igrati da izgube, biće zanimljivo videti.

Denver sa druge strane nema šta da namešta, nisu oni neki favorit protiv Portlanda, naprotiv.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Denver ce pustiti rutinski

Denver i u punom sastavu na jednu utakmicu nije favorit u Portlandu, tako da opušteno, ako Portland izgubi od Vlatka, Bola i ekipe, nek se tera u pm 

titula u bablu pa titula iz playouta ufuf
bice to dokumentarac stogod za sledecu pandemiju

Bombardovati odvratni Holivud

Grdni Miami tankuje izgleda da bi isao na Milvoki umesto Atlante.

konacno

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout