Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

@Mos mislim da nisi u pravu sto se tice ovog sa urnisanjem sa 10tog mesta

mnogo je to velika kocka, dve utakmice, obe se moraju pobediti da bi se uopste uslo u PO ako se krene sa pozicije 10

i to onda jos krecu sa najgore PO pozicije

sumnjam da bi iko sebe sa namerom dovodio u tu situacijU

Zato sam napisao ako je frka. Recimo Denver sledeće godine krene loše, povredi im se Gordon, nema Mareja, itd. Nema toliko frke jer mogu da uhvate kasni priključak i kad se svi vrate sa nekog 10. mesta izbace Pelikanse koji odigraju pošteno celu sezonu i budu 7. Meni to nije fer.

Jednostavno treba da smanje broj utakmica ili ukinu jebene back-to-backove, koji nisu humani više. To neće uraditi jer pare, pa je onda ovo medju-rešenje. Svakako se slažem da niko neće biti oduševljen da igra protiv prvog pravo iz play-in pozicije.

Posted

jesu bese one godine kad je sakil propustio dosta utakmica i kad nisu mogli obezbediti visoko mesto pred PO prosirili prvi krug sa 3 na 4 dobijene

setih se sad toga dok pisemo ovim promenama, prodje od tad maltene 20 godina jbt

i uvek lejkersi u centru paznje :fantom:

Posted

prevideo sam ovo nocas, mora da sam zaspao :D

sad videh na exb92 neko okacio

gledajuci ovo razmisljam nesto sta bi bilo da je ona jokiceva blokada nad zajonom od pre neko vece bila u istoj situaciji nad lebronom 

verovatn bi se jos valjao po parketu u nejmarovom stilu:laugh:

• +1 4
Posted
3 hours ago, Joe D said:

sva trojica superstarova su stvarno izuzetni majstori igre, ali se ne zna ko je veca budaletina.

U zlatotisku da se stampa pa da se urami. 

Posted

el se u vecini vremena igra onakava odbrana protiv adetokumba kao sinocke? missim sa onakvom odbranom i ja bi imao 20ppg u nba, ne znam kako ga nije sramota da mu se odmicu po 2-3 metra... sramotnije i od deandreovih slobodnih imo:fantom:

Posted
4 hours ago, Shaq said:

i ja bi imao 20ppg u nba

Ne bi :fantom:

Posted

Bez Lebrona večeras protiv Denvera. Naredne 3 za LA su Klipersi, Portland i Finiks

Posted

Kako Bogdan na prstima dominira.

Posted

Uopšte nemaju otvorene šuteve

Posted (edited)

Facu ukrao tipa 4 lopte skoro za redom. pa i MPJ dade neke koseve. nadam se da ce se probuditi do kraja

Edited by Далибор
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...