Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Denver je izašao da namerno izgubi ovu utakmicu,  nema drugog obrazloženja za ovo što sad igraju

• +1 1
Posted

posto sad svi pricaju o mvp nagradi - steph rutinski, steta sto ima ovaj krs od tima. 

• +1 2
Posted

Sto bi moj matori znao da kaze, Malone je pristojan komad budale

Posted

Ništa Meloun ovde nije kriv, ekipa mu je izašla na teren kao gomila pometina. Dođu na minus 1 i onda Jokiću Končar ubaci trojku, skinuli su mu brdo skokova bez igrača višeg od 205 u rosteru. Jezivo igraju prodali su 60 lopti i još 60x se ili nisu vratili u odbranu ili je odigrali tako da bi bolje bilo da se nisu vratili. Dobija Memfis ovo zasluženo 20 razlike. 

Posted

Mislim da su mu ove izmene i rotacije potpuno imbecilne. Druga petorka u drugoj cetvrtini razbije ali on mora da vrati Debelog u tom i tom minutu, onda vise Milsapa ne vidis do cetvrte cetrvrtine ali igra Cancar iz nekog razloga, a Mekgi ne moze da udje makar molio. Nidje veze. 

• +1 1
Posted

Ovaj skok na minus 4 posle Porterove trojke na bazi kurca je boleo.

• +1 2
Posted (edited)

nikako da se neko izbori za poraz

šta je sa gordonom?

Edited by kralj
Posted
8 minutes ago, kralj said:

šta je sa gordonom?

Nece ti Malone sad nista menjati, pa jos 3 produzetka igrali

Posted (edited)

Čekao sam čistog keca za 28k

Hvala Meltonu za onaj pas 

Edited by theanswer
  • +1 1
Posted

U poslednjih 5 utakmica Kari ima 4 sa 10+ trojki. Niko u karijeri nema više od 3 takve utakmice osim Kleja koji ima 5. Ludak.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted

Kaže lik Embid jer šutira više bacanja. :)

Posted

Corey Magette je rodjen 20 prerano.

ajd sad ozbiljno, kako vas ne mrzi vise da gledate te espn emisije osmisljene za degeneike, pa se jos kao nesto svaki put sokirate? 

• +1 3
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...