Bogotac Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Dosta je ovo oko AD povrede sumnjivo,nije ni poceo sa treninzima
1n54jd3r Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 27 minutes ago, Bogotac said: Dosta je ovo oko AD povrede sumnjivo,nije ni poceo sa treninzima poceo je, injury update od 26. marta kaze da je dobio dozvolu za treninge na parketu
Ratamahatta Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Kad god gledam Pokua plasim se da ne zapne da se ne polomi u paramparcad, kakva gradja.
Mil@n Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 2 hours ago, Plajvi said: Kad god gledam Pokua plasim se da ne zapne da se ne polomi u paramparcad, kakva gradja. Uopšte ne deluje trapavo, naprotiv, sa ovom visinom i više nego korektno vlada loptom, o skok šutu da ne pričam, neće ga lepiti niko i nikad, a ima mekanu završnicu u prodoru, od kada se vratio iz razvojne, kao drugi igrač, naravno, samo se malo skockao u glavi.
zorglub Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 3 hours ago, Plajvi said: Kad god gledam Pokua plasim se da ne zapne da se ne polomi u paramparcad, kakva gradja. Za način na koji igra, sa tom visinom, građa je sasvim ok. Možda da doda do 5kg i utegne se. Noge su mu prilično jače od trupa i to je mnogo važnije od toga da izgleda k'o Leri Džonson.
Ratamahatta Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Ma ne govorim za trapavost, nego deluje krhko k'o Starvin' Marvin. Pre NBA sam ga gledao malo u Olimpijakosu kad je dobijao garbage time, ovo sad sto igra izgleda super.
goofs Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Definitivno mu treba jaci core, ramena i ruke. Dobra stvar je sto se nalazi u ligi i sistemu gde su najbolji treneri na svetu za taj tip razvoja, tako da ne treba brinuti, doci ce to na svoje.
Lord Stef Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Poku fakat izgleda kao podgrejan les pored ostalih NBA igraca ali ono sto sam ja od njega gledao, decko ne trci nego lebdi po terenu, pretrcava ih kao osnovce.
Have_Fun Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Dopadljiv mi je ovaj Brunson Poslednjih par utakmica je dobro odigrao
Djolle Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Embid je za 8 minuta izveo 8 bacanja I ima 0 pokušaja iz igre. Jokić je šutnuo toliko u zadnjih 8 utakmica valjda... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
zorglub Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 5 hours ago, goofs said: Definitivno mu treba jaci core, ramena i ruke. Zašto jednoj prototip trojci to treba?
Lancia Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Slabo pratim NBA, sta je to sto je povampirilo Feniks, moj nekad omiljen tim, u tako kratkom roku? Nije valjda odlazak Kokoskova?
Recommended Posts