theanswer Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) 1 minute ago, freakns said: kolik je kvota da Debeli nece sutnuti u drugom? Garris otisao u svlacionincu na kraju prve... a taman je poceo da igra kao stari zadjih 10ak tekmi :( Ma jebeš to ali ako ostane 25 razlike ode dabl dabl Zamišljam da se Milsap ovako zaleće na skok Vestbruku Ostao bi bez zuba Edited January 31, 2021 by theanswer
Fakundo Sava Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 je*o me utisak ,mislio da će biti +25 za Jazz
James Marshall Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Sitni oftopic - ne znam ko od vas gleda na Areni, idu neki hajlajci, neki igrač Detroita (ne vidjeh iskreno koji) ide na zakucavanje - laf lagano dobija loptu u kontri, bez spuštanja na pod pravi tri koraka, ma jebo to da se svira, turi ga u hajlajce Dok recimo ona cica sudinica juče nije vala časom časila da Lavinu sudi mrtvu
theanswer Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) 2 minutes ago, James Marshall said: Sitni oftopic - ne znam ko od vas gleda na Areni, idu neki hajlajci, neki igrač Detroita (ne vidjeh iskreno koji) ide na zakucavanje - laf lagano dobija loptu u kontri, bez spuštanja na pod pravi tri koraka, ma jebo to da se svira, turi ga u hajlajce Dok recimo ona cica sudinica juče nije vala časom časila da Lavinu sudi mrtvu Ta mrtva lopta je bila joke. Nisam video kontru ali ako je 1 na 0 onda i ne sviraju.. Generalno ti neće svirati koraku ako ne stekneš prednost Edited January 31, 2021 by theanswer
precog Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 gerris istegao abductor, ne znam kako se to kaze na srpskom, odmocac?
Moća Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Kakvu je fintu prodao Goberu da uslo iz prve bio bi sou.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Djolle Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Kako me ovo nervira kad na +20 prestanu da sviraju bilo šta za tebe, ana drugojj strani izmišljaju neke fntomske faulove za 3.
Milošica Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Dobro je da se Juta polako vraća, da Srbin nastavi da nabija statse. 1
Далибор Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 MPJ baš loše fajlove pravi.već 4. obzirom da nema Gerija danas više ne bi trebalo da ostanu bez još jednog igrača
Recommended Posts