Jump to content

Bajden - jedno staro i očekivano presidency?

Featured Replies

Automatsko naoruzanje je zabranjeno jos u 1930-im.
Pedantry. Kad ljudi pričaju o civilnom naoružanju i kažu automatsko, gotovo uvek misle na poluautomatsko, to je prilično jasno.

Ne mora se terati mak na konac, posebno imajući u vidu ona bump stock sokoćala uz pomoć kojih i semiautomatic može da ispali 500-600 metaka po minutu.

Eee, ali vidiš, to tehnički nije full auto, bla bla truć.
Inače, na nekom skupu u pomorskoj akademiji u Anapolisu, je Sleepy Joe obnarodovao da se Severna Koreja pridružila sankcijama protiv Rusije.[emoji3]
Jel bilo kačeno ono kad su Dedu pitali šta ima da poruči Severnoj Koreji a on rekao da im poručuje "Hello"?

Bump stock su zabranjena.

8 minutes ago, dragance said:

Bump stock su zabranjena.

Zabranili su pre nekoliko godina pošto je onaj manijak iz hotelske sobe u Las Vegasu uspeo da ustreli skoro hiljadu ljudi za deset minuta, ali to se toliko lako pravi u domaćoj radinosti i ugrađuje uz pomoć YouTube tutorijala da je efekat zabrane zanemarljiv.

Da li neko zna detalje oko struje u US? Navodno Dzo je uveo neko vandresno sranje zbog mogucih problema sa strujom. 

poceli da mi kruze nervozni trumpisti sa truckovima i 2 zastave vec, misle da ce im tatica spustiti cenu benzina na $2.

5 minutes ago, 3opge said:

poceli da mi kruze nervozni trumpisti sa truckovima i 2 zastave vec, misle da ce im tatica spustiti cenu benzina na $2.

@3opge u cemu je problem sto deo populacije zeli jeftinije gorivo?

Mislim da smo vec govorili o tome na drugoj temi, ko trenutno pravi ekstra profit?

9 minutes ago, x500 said:

@3opge u cemu je problem sto deo populacije zeli jeftinije gorivo?

Mislim da smo vec govorili o tome na drugoj temi, ko trenutno pravi ekstra profit?

problem je u tome sto je osvedoceni degenerik i dalje popularan u stocnom fondu.

6 hours ago, 3opge said:

problem je u tome sto je osvedoceni degenerik i dalje popularan u stocnom fondu.

Proslog leta u selu Vrcin, na periferiji Beograda, nije bilo vode na 30+C. Posle par dana lokalci naprave protest i blokiraju izlaz na/sa autoputa. Trazili su da dobiju vodu.

Vlast je organizovala kontramiting. Zivo me je interesovalo sta su bili zahtevi - valjda da nikad nemaju vodu.

Tako i ovo vase, Trampove pristalice traze jeftino/jeftinije goriva. Druga strana ce verovatno traziti da gorivo jos vise poskupi.

30 minutes ago, x500 said:

Proslog leta u selu Vrcin, na periferiji Beograda, nije bilo vode na 30+C. Posle par dana lokalci naprave protest i blokiraju izlaz na/sa autoputa. Trazili su da dobiju vodu.

Vlast je organizovala kontramiting. Zivo me je interesovalo sta su bili zahtevi - valjda da nikad nemaju vodu.

Tako i ovo vase, Trampove pristalice traze jeftino/jeftinije goriva. Druga strana ce verovatno traziti da gorivo jos vise poskupi.

Na kontramitingu u Vrčinu sigurno nisu tražili da nemaju vodu, već su ove koji traže optuživali da su Đilasovi plaćenici.

Oni koji traže u SAD jeftinije gorivo će biti fašisti i Putinovi plaćenici. US Čvorovićima ne može to da promakne.

Jednostavno, ne postoji druga legitimna opcija osim naše drage vlasti. Sve ostalo su fašisti i strani plaćenici. Forumski poklonici DP u SAD kao da gledaju Pink, pa samo zamene ključne reči. 

Ma sve si provalio američku politiku 1/1. Nemoš ti Srbina zajebati.

• Author

Evo ti razumevanje američke politike 1/1 

Jedino što će sprečiti da na ovim izborima demokrate ne pretrpe istorijski poraz jesu načini na koji se distrikti crtaju sada. Sve je msnje kompetitivnih a sve više safe na obe strane. Inače bi obamin midterm 2010 izgledao kao šetnja po parku 

To je sve tačno što si rekao.