mustang Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 26 minutes ago, Tpojka said: Koji srpski lobi 3opge pominje? Ma ko po obicaju lupeta 1
Tpojka Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Htjedoh reći da ne možeš paušalno nekom reći da mrzi Srbiju. To nema smisla i nekad je za to slijedio ban bez puno objašnjavanja. Niti da lupeta. Kao što objašnjenje da neko mrzi nešto (Srbiju?) ne može biti nerezonsko pravdanje "lupetanjem".
mustang Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) Eno objasnio je. Nije mu prvi put da ispoljava anti srpske prozivke pogotovu u vezi skoro nepostojećeg srpskog lobija što ni za toalet papir nema. Obzirom da obožava Bajdena, svaki deo zdravog razuma je tu neodrziv.taj isti lazov sto je bombardovao Srbiju, sad huska na rat sa Rusima. Kineski placenik. Ne bih mu odgovarala al onemugucilli ste mi opciju da ignorisem modove. A da precutim na glupost, za sad mi je jos tesko. Tu bih trebala da se poboljsam i imam vise samokontrole. Edited December 7, 2023 by mustang 1 2
Krošek Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Offtopic, metadiskusija i prica o moderaciji stop 2
Zverilla Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 7 hours ago, mustang said: Eno objasnio je. Nije mu prvi put da ispoljava anti srpske prozivke pogotovu u vezi skoro nepostojećeg srpskog lobija što ni za toalet papir nema. Obzirom da obožava Bajdena, svaki deo zdravog razuma je tu neodrziv.taj isti lazov sto je bombardovao Srbiju, sad huska na rat sa Rusima. Kineski placenik. Ne bih mu odgovarala al onemugucilli ste mi opciju da ignorisem modove. A da precutim na glupost, za sad mi je jos tesko. Tu bih trebala da se poboljsam i imam vise samokontrole. Sve si u pravu. Nego kaži nam koji tenk je poklonjen Rusima?
mustang Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Dzunioru sledi do 17godina zatvora. Ovaj ako vidi dan iza resetaka, svanuce mi. https://www.yahoo.com/news/hunter-biden-indicted-nine-tax-013111955.html Da li ce ga iko ikada optuziti za pedofiliju sa sestricinom i klinkama sto je sam slikao? Edited December 8, 2023 by mustang
Sestre Bronte Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ne znam, ali eto prilike da se malo bonduje u zatvoru sa trampom i tako približe podeljeno američko društvo. 2
mustang Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) Dementnog ce zameniti ili newsom (sanse su mu sve manje, previse afera po CA ima) ili michael obama. 100%! I naravno opet krađom jedino mogu da "pobede". Osim ako se dominion ne izbaci. Sanse su 1%. Iza njih stoji i vecina GOP partije, rona na celu, kako bi eliminisali trampa iz slike. Edited December 10, 2023 by mustang
Sestre Bronte Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 brojevi za gop izgledaju smešno, debate na kojima učestvuju desanktimonijus, haley, ramaswamy, christie - su besmislene, svi oni zajedno ne dobacuju da skinu trampa sa druge strane demokrate nemaju vođu, mislim da je nemoguće da bajden dobije izbore, tako da je situacija pomalo beznadežna teme o kojima se razgovara su sulude, najverovatnije zato što za ekonomiju niko nema rešenje a ako je ovako loše u usa, svi su ostali najebali 2
mustang Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) Banana drzava. Bice ovde krvi do izbora. U principu je dobro jer se sada jasno vidi ko je za republiku a ko za raspad sistema a sve na racun poreznika. Ovolika podeljenost moze samo da na kraju dovede ili do kapitulacije i prelazak u komunizam ili do preporoda. Sto kazu Hard times create strong people, good times weak people. Ono sto mi je fascinantno je kojom je brzinom sve otislo u qrc. Znala sam da ce biti lose. Jasno se vidi kolika je korupcija od bajdena, fbi, big tech, medija, doj, Uniparty, nih, wef, hilari, obame, itd...koliko su svi medjusobno povezani jebem ti to ni rojal families nisu toliko izukrstavani. Mene najviše interesuje epstein lista i pizzagate. Mislim kad/ako se ta karta srusi, sve ostalo ce biti domino efekat. Kriminal nad kriminalom. Zivimo u potpuno nenormalnim vremenima. Nadrealno sta se radi pred ocima postenih ljudi. Dok ne popizde. Tu su skoro. Ekonomija se relativno brzo popravi. Prvo proizvodnja nafte da se vrati, xl keystone pipeline, smanjene taksi... Meni licno - da se zabrani shorting i naked shorting na berzi. Ono federal prison 30godina ken griffinu i kompaniji...ne moze on i njih nekolicina da unistavaju akcije zdravih kompanija jer im se bukvalno tako hoce. Ubijaju i te firme i retailers Edited December 11, 2023 by mustang 1
Tutankamon Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 10 minutes ago, mustang said: Ovolika podeljenost moze samo da na kraju dovede ili do kapitulacije i prelazak u komunizam ili do preporoda. Jel' ti uopšte znaš šta je komunizam? 8
Lezilebovich Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 ČItam juče na twitteru kod onog Young Turks da Haley ima 14% prednosti u odnosu na Bidena... kao da se obe stranke trude da kandiduju osobu sa najmanje šansi da pobedu
radisa Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 4 minutes ago, Tutankamon said: Jel' ti uopšte znaš šta je komunizam? Ta reč u USA i u ostatku sveta ima tootalno različito značenje... Po USA značenju je cela Skandinavija u komunizmu... 2 1
mustang Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Ma svi kandidati su smešni, mozda vivek kao nešto, al nesto mi smrdi tu...govori sve ono sto zelimo da cujemo. Ne verujem mu. Ron je najveci gubitnik. Njemu je buduca politicka karijera zavrsena. Ogresio se debelo o trampa i maga. Niki zlo nikad dalje od onog ambasadora un nece vise biti...kristi je tu kao privid. Ma smejurija. Dems ako budu uopste imali primaries 1
Lezilebovich Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 18 minutes ago, mustang said: Ma svi kandidati su smešni, mozda vivek kao nešto, al nesto mi smrdi tu...govori sve ono sto zelimo da cujemo. Ne verujem mu. Zašto me ovo ne iznenadjuje edit: lik kopa po alex dzonsovim i endju tejt simpatizerima , valjda ima neko bolji tamo Edited December 11, 2023 by Lezilebovich 1
Recommended Posts