November 4, 20204 yr Kako god da se završi i kojom li mađijom Tramp ovo izvlači,posle svih pizdarija , alal mu qrac
November 4, 20204 yr 1 minute ago, Далибор said: Na FOX NEWSu dali Arizonu Bajdenu Dakle bajden moze da pobedi i bez pensilvanije
November 4, 20204 yr 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Dakle bajden moze da pobedi i bez pensilvanije
November 4, 20204 yr Ovaj na KurirTV objašnjava da to sa AZ komplikuje, kao Tramp nema gde da nadoknadi gubitak AZ.... Shiit has hit the fan!
November 4, 20204 yr 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Dakle bajden moze da pobedi i bez pensilvanije Da. Upravo su to prognozirali. kao "najrealniju" opciju
November 4, 20204 yr Dakle trebaju mu 2/3 Michigan, Penn i WIsconsin. Ako su ta 2 Michigan i Wisconsin, onda i 1 od Nebrasca/Main 2.
November 4, 20204 yr 29 minutes ago, Peter Fan said: Inace Kenosha Co 2:1 Trump. Law & order mantra dobija izbore. I Waukesha
November 4, 20204 yr 8 minutes ago, Далибор said: Da. Upravo su to prognozirali. kao "najrealniju" opciju Ma jok. MI i WI idu Trumpu.
November 4, 20204 yr Kakve su sanse da se okrene Georgia? Ovo crveno sve izbrojano, a oko Atlante mali procenti. Razlika je 300K.
November 4, 20204 yr 45 minutes ago, Tutankamon said: AP je odavno proglasio za Bajdena Može li neko da mi objasni na osnovu čega je AP zvao Virdžiniju za Bajdena, kada na 64% prebrojanih glasova Tramp ima 60.000 glasova prednosti, a u taj rezultat su ušli deo oko DC-ja i Richmond sa 98.5% prebrojanih glasova? Ovo što gledam na Guardianu deluje kao da su ostlai da se prebroje mahom crveni okruzi.