iDemo Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 16 minutes ago, black mirror said: meni kao amateru koji se razume u americke izbore koliko i o bejzbolu bilo je ocigledno da ce ovih shy votersa na ovim izborima biti mnogo vise nego u proslim. neverovatno da su svi ovi profesionalni polsteri dali bajdenu onoliko prednosti 5 minutes ago, Ivo Petović said: Polsteri su definitivno opet omanuli, ne mogu da verujem koliko sam vremena potrošio prateći ih. Polsteri su kao i Rating agencies (RA) pre i posle Enrona i Gfc-ja - ako ovo sa izborima ispadne kako izgleda da ce da ispadne ja im vishe nikad ne bih verovao ni u jednoj kombinaciji. Isto i za RA...
Fins fleet Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 6 minutes ago, black mirror said: mi, oh, pa, nc, ga, fl, tx...tesko da ce se tu nesto promeniti, gotovo je ovo Michigan i Pen su maltene tek poceli da broje. Ohio verovatno ostaje, posto je ovo vec osetna prednost, ali i dalje fali dosta glasova iz gradove, moze se okrenuti. 1
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 To sa polsterima kazemo posle svakih izbora. No u ljudskoj prirodi je da gledamo u bob. Inace, Ohajo sada vec na 7%, jako blizu 8% iz 2016. Mozda relevantno za WI, MI i Pensilvaniju. 2
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, Fins fleet said: Michigan i Pen su maltene tek poceli da broje. Ohio verovatno ostaje, posto je ovo vec osetna prednost, ali i dalje fali dosta glasova iz gradove, moze se okrenuti. U NC, kako pristizu glasovi smanjuje se procentualna razlika u gradovima. Slicno je i sa Ohajom Cuyahoga je bila na 74% za Bajdea sada je na 68%.
Boza_zvani_Pub Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ajova za sada plava... (50% obradjeno)
black mirror Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, Fins fleet said: Michigan i Pen su maltene tek poceli da broje. Ohio verovatno ostaje, posto je ovo vec osetna prednost, ali i dalje fali dosta glasova iz gradove, moze se okrenuti. u oba tramp ima prednosti od 10+ poena na 40% prebrojenih glasova samo mu treba wisconsin i gotovo je ovo 110%
Fins fleet Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) 4 minutes ago, black mirror said: u oba tramp ima prednosti od 10+ poena na 40% prebrojenih glasova samo mu treba wisconsin i gotovo je ovo 110% Moze imati i 20+. 20% izbrojano u Philly. Edited November 4, 2020 by Fins fleet edit: a tamo absentee broje na kraju 1
Далибор Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Meni deluje da Tramp ima realnih šansi u virdžiniji.
James Marshall Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 4 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Ajova za sada plava... (50% obradjeno) ništa od toga, De Mojn i gradovi prebrojani preko 90%, selendre i pustare nisu ni počeli da broje.
black mirror Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 5 minutes ago, Fins fleet said: Moze imati i 20+. 20% izbrojano u Philly. 30% izbrojano a tramp ima 300k prednosti
Peter Fan Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Inace Kenosha Co 2:1 Trump. Law & order mantra dobija izbore.
Tutankamon Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 7 minutes ago, Далибор said: Meni deluje da Tramp ima realnih šansi u virdžiniji. AP je odavno proglasio za Bajdena
Nikola77 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 verujem da u pensilvaniji bajden na kraju ipak pobedjuje.
James Marshall Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Sa ovim glasovima putem pošte ovo će biti agonija koja će trajati danima. Laku noć ljudi.
Recommended Posts