Fins fleet Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Arizona brzo broji. Biden vodi za sada, 70% izbrojano.
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Arizona je već unapred izbrojala rane glasove, zato Bajden vodi ovoliko.
Fins fleet Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 To je fino. No to je 200K prednosti u ne tako velikoj drzavi. Trump ce morati mnogo da dobije ostatak da dobije. NC izgubljen, Ohio videcemo.
francuski sobar Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Šta se radi u tom slučaju? izvlače šibice?
Frank Pembleton Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 I meni nekako izgleda da narandžasti ostaje... .... Shiit has hit the fan!
black mirror Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) meni kao amateru koji se razume u americke izbore koliko i o bejzbolu bilo je ocigledno da ce ovih shy votersa na ovim izborima biti mnogo vise nego u proslim. neverovatno da su svi ovi profesionalni polsteri dali bajdenu onoliko prednosti Edited November 4, 2020 by black mirror
James Marshall Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Quote In case you still harbored any hope of getting a projection in Pennsylvania tonight, 274,000 mail ballots in Philadelphia County won’t be counted until tomorrow at the earliest. These votes are likely to be overwhelmingly for Biden. Ajmo na spavanje raja, neće se ovdje ništa znati večeras.
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Polsteri su definitivno opet omanuli, ne mogu da verujem koliko sam vremena potrošio prateći ih.
francuski sobar Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) ^ Zato je Tramp u pravu, što se izbroji do ponoći to je to, dramaturški i televizičnije, jebo šou bez vatrometa. Vidim debilko King promenio prošlogoišnje "No path to win for Trump" u "Many more options for Biden" lol, biće tužno ga gledat ako mu se opet desi. Edited November 4, 2020 by francuski sobar
omiljeni Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 18 minutes ago, francuski sobar said: Šta se radi u tom slučaju? izvlače šibice? Onda se primenjuje tzv pripetavanje, glasaju Portoriko, Toronto i Vankuver
Frank Pembleton Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 In case you still harbored any hope of getting a projection in Pennsylvania tonight, 274,000 mail ballots in Philadelphia County won’t be counted until tomorrow at the earliest. These votes are likely to be overwhelmingly for Biden. Ajmo na spavanje raja, neće se ovdje ništa znati večeras.Blago vama... Ja još šljakam... .... Shiit has hit the fan!
black mirror Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 mi, oh, pa, nc, ga, fl, tx...tesko da ce se tu nesto promeniti, gotovo je ovo
Recommended Posts