November 4, 20204 yr 1 minute ago, James Marshall said: Tramp okrenuo Ohajo Ali sve plavo i veliko je manje od 60%.
November 4, 20204 yr Just now, Budja said: Ali sve plavo i veliko je manje od 60%. I sad kazu na CNN da je u Ohaju vise preobrjanih kasnih nego ranih glasova.
November 4, 20204 yr prešao Tramp u dođstvo u Ohaju i Teksasu. Nekako mi je sada jedina dilema da li će Bajden osvojiti uopšte popular vote.
November 4, 20204 yr 2 minutes ago, barrcode said: prešao Tramp u dođstvo u Ohaju i Teksasu. Nekako mi je sada jedina dilema da li će Bajden osvojiti uopšte popular vote. pa samo će u CA da ima 4 ili 5 miliona više
November 4, 20204 yr Za Ohajo mi djeluje da nije još sigurno, ovako na prvi pogled djeluje da su ostali da se prebroje ovi gusto naseljeni okruzi, gradski, a oni naginju Bajdenu.
November 4, 20204 yr NC je prvo veliko iznenadjenje za mene, očekivao sam da Bajden to dobije. Na kraju Pensilvanija odlučuje, no to verovatno znači republikanski senat, čak i ako Bajden dobije.
November 4, 20204 yr 6 minutes ago, Далибор said: pa samo će u CA da ima 4 ili 5 miliona više naravno da ne mislim bukvalno. elem, valjao bi taj Ohajo, jer ako ga izgubi - ja uopšte nisam siguran u Arizonu i Nevadu - zbog latinosa. a onda može i Pensilvaniju & Co da pobedi - gubi izbore u svakom slucaju..
November 4, 20204 yr Nate Silver u NYT, pogledajte: https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/forecast-president.html?action=click&pgtype=Article&state=default&module=styln-elections-2020®ion=TOP_BANNER&context=election_recirc
November 4, 20204 yr 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: 3.5 kvota na bajdena, 1.33 trump na bet365. willhill 1.25 On 2.11.2020. at 1:47, black mirror said: kvota za klovna 2.9 - sigurica
November 4, 20204 yr 6 minutes ago, Budja said: Nate: Sta ce da se desi ako Tramp dobije Floridu, Gruziju i NC? Nate sada kaze 50-50%