nautilus Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, Budja said: Cini mi se da su na 77%. Ne znam odakle ti 90%. bajden ima 150k prednosti a ostalo je jos oko 1.5 miliona glasova da se prebroji
Frank Pembleton Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Pensilvanija,. Mičigen i Viskonsin su sad glave nepoznanice? .... Shiit has hit the fan!
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, nautilus said: bajden ima 150k prednosti a ostalo je jos oko 1.5 miliona glasova da se prebroji 60-40% u ostatku glasova to preokrece, nemam pojma gde i sta fali.
nautilus Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, Budja said: 60-40% u ostatku glasova to preokrece, nemam pojma gde i sta fali. tacno, nekako mi se cini da su oni okruzi koji nisu dostavili podatke okruzeni plavim. i dalje mi je teksas ludnica. gotovo su izjednaceni ali nedostaju podaci iz el pasa i gomile malih republikanskih okruga
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Mora da theanswer sljaka punom parom sada, kakav crni forum.
Frank Pembleton Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Spava čovek što ste dosadni... [emoji12][emoji23][emoji12].... Shiit has hit the fan!
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, nautilus said: tacno, nekako mi se cini da su oni okruzi koji nisu dostavili podatke okruzeni plavim. i dalje mi je teksas ludnica. gotovo su izjednaceni ali nedostaju podaci iz el pasa i gomile malih republikanskih okruga Da, i meni se tako cini. Da vise fali u plavom. E, sad, sta je prvo prebrojano u tom plavom...
James Marshall Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Neće se ovdje ništa saznati večeras. 1
omiljeni Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Pensilvanija,. Mičigen i Viskonsin su sad glave nepoznanice? .... Shiit has hit the fan! Ohio
nautilus Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 u teksasu na 66% prebrojanih tramp vodi sa 2000 glasova NC ostalo je da se prebroji jos dosta glasova po velikim demokratskim mestima, plus je razlika 120k, plus oni okruzi. nemam pojma ali i dalje mislim da ce ostati u plavom.
barrcode Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 meni deluje da je sad sve nepoznanica. narocito Arizona i NV, jer su latinosi masovno presli kod Trampa.
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 6 minutes ago, Forest said: Meni izgleda kao da Trump dobija ove izbore. Biće gusto. NC izgleda dobija Tramp, Ohajo daje nadu da Bajden dobija radnike na midwestu, a samim tim izbore,
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, barrcode said: meni deluje da je sad sve nepoznanica. narocito Arizona i NV, jer su latinosi masovno presli kod Trampa. Samo Kubanci i Venecuelanci na Floridi, ostali su za Dems. Da, zaboravio sam Arizonu...čak je i samo ona dovoljna.
Recommended Posts