November 4, 20204 yr 1 minute ago, Budja said: Cini mi se da su na 77%. Ne znam odakle ti 90%. bajden ima 150k prednosti a ostalo je jos oko 1.5 miliona glasova da se prebroji
November 4, 20204 yr Pensilvanija,. Mičigen i Viskonsin su sad glave nepoznanice? .... Shiit has hit the fan!
November 4, 20204 yr 2 minutes ago, nautilus said: bajden ima 150k prednosti a ostalo je jos oko 1.5 miliona glasova da se prebroji 60-40% u ostatku glasova to preokrece, nemam pojma gde i sta fali.
November 4, 20204 yr Just now, Budja said: 60-40% u ostatku glasova to preokrece, nemam pojma gde i sta fali. tacno, nekako mi se cini da su oni okruzi koji nisu dostavili podatke okruzeni plavim. i dalje mi je teksas ludnica. gotovo su izjednaceni ali nedostaju podaci iz el pasa i gomile malih republikanskih okruga
November 4, 20204 yr Spava čovek što ste dosadni... [emoji12][emoji23][emoji12].... Shiit has hit the fan!
November 4, 20204 yr Just now, nautilus said: tacno, nekako mi se cini da su oni okruzi koji nisu dostavili podatke okruzeni plavim. i dalje mi je teksas ludnica. gotovo su izjednaceni ali nedostaju podaci iz el pasa i gomile malih republikanskih okruga Da, i meni se tako cini. Da vise fali u plavom. E, sad, sta je prvo prebrojano u tom plavom...
November 4, 20204 yr Pensilvanija,. Mičigen i Viskonsin su sad glave nepoznanice? .... Shiit has hit the fan! Ohio
November 4, 20204 yr u teksasu na 66% prebrojanih tramp vodi sa 2000 glasova NC ostalo je da se prebroji jos dosta glasova po velikim demokratskim mestima, plus je razlika 120k, plus oni okruzi. nemam pojma ali i dalje mislim da ce ostati u plavom.
November 4, 20204 yr meni deluje da je sad sve nepoznanica. narocito Arizona i NV, jer su latinosi masovno presli kod Trampa.
November 4, 20204 yr 6 minutes ago, Forest said: Meni izgleda kao da Trump dobija ove izbore. Biće gusto. NC izgleda dobija Tramp, Ohajo daje nadu da Bajden dobija radnike na midwestu, a samim tim izbore,
November 4, 20204 yr Just now, barrcode said: meni deluje da je sad sve nepoznanica. narocito Arizona i NV, jer su latinosi masovno presli kod Trampa. Samo Kubanci i Venecuelanci na Floridi, ostali su za Dems. Da, zaboravio sam Arizonu...čak je i samo ona dovoljna.