November 4, 20204 yr Just now, Ivo Petović said: Florida će da bude baaaš tesna. Dobija Tramp Floridu. No, za Trampa nije dobro jer je Miami-Dade vrlo specifican, ako se ne varam.
November 4, 20204 yr Što napisaše negdje, Florida na stranu, trendovi na Midvestu nisu baš dobri za Tramparu.
November 4, 20204 yr Gledam The Guardian i Reuters - rezlicite 'slike'. Ko tu treba da je 'bolji'? Ne mislim na R vs D nego The Guardian vs Reuters? Hvala
November 4, 20204 yr loši smo u Majamiju, dobri u ostatku Floride. biće tesno. izgleda da je srednji zapad dobar.
November 4, 20204 yr Florida će biti u 10K razlike... Jel ima Biden neki još rezerovaor tamo, da nije prebrojano?
November 4, 20204 yr Just now, radisa said: Florida će biti u 10K razlike... Jel ima Biden neki još rezerovaor tamo, da nije prebrojano? Cini mi se da ne. Ovo sto je na nuli je sitno i to su Trampovi okruzi.
November 4, 20204 yr Just now, radisa said: Florida će biti u 10K razlike... Jel ima Biden neki još rezerovaor tamo, da nije prebrojano? Leon county. To je Tallahassee. Prebrojano tek 0.1% Hillary je tu imala 50.000 glasova više
November 4, 20204 yr 1 minute ago, radisa said: Florida će biti u 10K razlike... Jel ima Biden neki još rezerovaor tamo, da nije prebrojano? leon county
November 4, 20204 yr 2 minutes ago, iDemo said: Gledam The Guardian i Reuters - rezlicite 'slike'. Ko tu treba da je 'bolji'? Ne mislim na R vs D nego The Guardian vs Reuters? Hvala Naš ABC ima najbolje pokrivanje, standardni Entoni Grin, vodi Sten Grent, puno američkih gostiju (jedna profesorska Gorana Grgić), ako možeš da gledaš TV. SaE
November 4, 20204 yr Kod Blumberga vele da je Bajden u Leon c. 94k-48k na ~90% prebrojanih glasova, jedino ako to nisu neke projekcije, ali ne vidim da je tako označeno
November 4, 20204 yr Just now, Frank Pembleton said: Ko je ovaj Marko Dašić, sajt Americkiizbori. Com? .... Shiit has hit the fan! FPN ekipa