levi Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Nogovi kažu da su ušli unutra. prekid pri rezultatu 12 - 0
Budja Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 43 minutes ago, ObiW said: Mitch McConnel izgleda kao da ce da se zaplace svakog momenta. Pricao je dugo o tome kako su Demokrate 4 godine kinjile predskednika, i na kraju rekao "ja sam da sertifikujemo rezultate" i otisao sa govornice. Evo ga Budjin omiljeni Demokrata, Chuck Schumer. Hvali Moscow Mitcha sto je "ugusio pobonu" medju Republikancima, a ceo pokret opoziva elektorata nazvao "pučem". "Our beautiful democracy", "shining city on the Hill", "praise God". Ok, razumem sto ga Budja ne voli, ne mogu vise da ga slusam. ¿Que? Imas bolje pamcenje od mene, ne secam se da sam mnogo pisao o doticnome.
ObiW Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 10 minutes ago, Budja said: ¿Que? Imas bolje pamcenje od mene, ne secam se da sam mnogo pisao o doticnome. Pa prvih godinu dve cim neko spomene Trampa, ti odmah "what about Chuck Schumer".
3opge Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 sada dobro premlatiti i pohapsiti fasisiticku trumpovsku marvu 6
InvisibleLight Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 (edited) 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: gde pratite? Ja imsm poznanicu koja je na protestu i prenosi live na fb Zena je aussie, flipnula pre par meseci, pocela antivaxer, antimasker, pro trump, anti nwo, ludilo. Edited January 6, 2021 by InvisibleLight
3opge Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 (edited) Republican congressman tweets: "This is a coup attempt" Amid a breach of the U.S. Capitol by Pro-Trump protesters, Rep. Adam Kinzinger, a Republican from Illinois, tweeted calling it a "coup attempt." Here's the tweet: Edited January 6, 2021 by 3opge
Recommended Posts