copkillah Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Da, ljudi su nesvesni koliko je ono bilo teško snimiti, mada okej, to nema veze sa tim da li im je smešno ili ne. Mislim da bi bilo nemoguće snimiti i treći put nešto toliko ludački kao posle prvog Borata i Bruna, ja sam zadovoljan i bilo mi je dovoljno smešnih scena. Dodati na sve i to da je nosio jebeni pancir tokom snimanja par scena
Amos Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Bruno u kavezu i na rodeu su mi daleko najludje stvari koje je ikad uradio.
napadaj Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 On 28.10.2020. at 0:10, precog said: filmovi su mu vazda sranje bili, valja mu ali g show. Da, ono kada je intervjuisao Bekama i Viktoriju je bilo najsmešnije od svega njegovog što sam gledao.
Amos Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Šta znam, mene ovaj prvi malo podseća na onaj skeč sa Boratom kad stoji kod frižidera sa sirevima u marketu i pet minuta pita prodavca: “What is thiiis?” - “That’s cheese.” ”And what is thiiias?” - “That’s also cheese.” I tako 5 minuta. Annoying humor. Liče mu fazoni ako ga mnogo gledaš.
precog Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 pogledaj kad prodje mnozenje brojeva od 2:26 kad ih troluje sa homo sapiensom i zakljuci sa ko nije povukao vodu. a religija cela je genijalna. a istina da se ponavlja, ali su mu serijali odlicni. za filmove je reciklirao materijal + dumb down. dobro je i ovo sa gay converterom. ima i ono kad ode u ameriku i smara ekipu iz istorijskog muzeja koja radi tamo. 2
mustang Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Nisam jos stigla da pogledam, jel dekao liberale i demokrate? Neko rece nije dobar glumac. Odlican je, nego nam je tesko da ga vidimo u ozbiljnoj ulozi
copkillah Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 39 minutes ago, mustang said: Nisam jos stigla da pogledam, jel dekao liberale i demokrate? Neko rece nije dobar glumac. Odlican je, nego nam je tesko da ga vidimo u ozbiljnoj ulozi ma gde nije dobar glumac, treba odglumiti ozbiljnost i ostati u ulozi za sve ono šta je radio, bukvalno velemajstor ako hoćeš ozbiljnu ulogu, imaš Spy
mlatko Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Visualizza questo post su Instagram ・・・ From the brilliant & hilarious @sachabaroncohen Un post condiviso da Juliette Lewis (@juliettelewis) in data: 27 Ott 2020 alle ore 10:06 PDT 1 1
mustang Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 Ocekivala sam vise Nasmejao me samo kad je bio u berbernici Odusevljena sam kako kcer prica nepostojeci jezik. Zvuci poljski, ceski, ruski, jermenski
mustang Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 13 minutes ago, Mos said: Priča bugarski. Bravo! Tatko tatko...znala sam da mi poznato zvuci al zaboravih na bugarski. On je hebrew pricao. ona jedan jezik, on drugi
Recommended Posts