Jump to content
IGNORED

Borat 2


msv

Recommended Posts

Prvi bio dosta bolji, ovaj gledljiv i na momente zabavan

 

Spoiler

meni ipak najbolji deo februarska izjava majkla penisa kako je trampara pokidao koronu, sve je pod našom kontrolom, itede. Tek da se ne zaboravi

 

Link to comment

Inače, najbolji deo filma mi je sa dva republikanca u kolibi na 5 dana. Njihove reakcije, spika, ma sve u vezi sa tim. Ne znam kako im je camovao onako dobro ceo prostor ali malo mi je žao što je većina scena otišlo na akcentovanje američkih izbora. Ja bih lagano gledao dva sata materijala kako ide širom Amerike i ubija virus lupom i tiganjem :D

Edited by Mos
  • Haha 1
Link to comment

Kad tip koji veruje da Hilari pije krv dece onako iz najbolje namere, prostodušno,  objašnjava da se deca ne radjaju kao što je nacrtano u knjižici. Pa jebeno majstorski. Još mi deluju kao neke redneck dobričine. Videh da je bila frka na onom skupu gde je pevao “Wuhan flu”, izvalili ga nacoši jer su ga prepoznali blm-ovci :isuse: Ne znam da li su tu i ova dvojica skontala da su namagarčeni, ali voleo bih da ih iskopaju za intervju post izbora. 

Link to comment
50 minutes ago, Mos said:

Videh da je bila frka na onom skupu gde je pevao “Wuhan flu”, izvalili ga nacoši jer su ga prepoznali blm-ovci :isuse: Ne znam da li su tu i ova dvojica skontala da su namagarčeni, ali voleo bih da ih iskopaju za intervju post izbora. 

 

Taj snimak je izašao letos, bio je na mrežama.

 

a ovo je jako smešno, sada kada znaš šta je, pogotovo kad skontaš kako se predstavio:

 

Spoiler

 

 

obratiti pažnju na datum

Edited by copkillah
Link to comment

Odgledao i ja, ja sam odrastao na BBCevim Ali-G/Borat emisijama, prvi film mi je odlican, a ovaj, pa onako. Ima dobrih momenata, ali je generalno imao malo zamorni vajb, oni mockumentary momenti mu nisu dobri kao ranije, mozda ni ljudi ne nasedaju vise tako dramaticno na glupiranje, pa je manje smesno. Mada nerealno sta je izveo sa Rudyjem, sve vreme mislim da je to iscenirano, posle vidim da se ovaj branio na twitteru od optuzbi.

Link to comment

Ja sam malo citao o snimanju filma, tako da ga sad vise postujem (film) jer je lik stvarno izveo neke neverovatne stvari, a i to sto on snima, ta "skrivena kamera" okruzenja nisu nimalo bezazlena. Ali to ne menja cinjenicu da mi nije bilo toliko smesno koliko sam zeleo/ocekivao.

 

Who is America mi je za neke likove bio odlican, za neke takodje dosadan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...