Bustin Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) puce stream :(edit: vratilo ga Edited February 25, 2008 by Bustin
Sludge Factory Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) b92: "Je l ste bili u JUL-u?"Cure: "Ma ne! Ja sam javna licnost." (pretece me celeste :) ) :lol:Ovo je genijalno. 1 antologijski. A tek Zeka the sunshine Gazprom. Edited February 25, 2008 by Sludge Factory
Sludge Factory Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mirko je imao 1 senzibilitet za partizan "Njegova ljubav je..."
žaro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dobra epizoda... za Zeku vec vise svi znaju, samo pitanje je dal ce neko nesto uraditi...UO Zvezde...vau
celeste Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) evo jel ste lepo čuli... zvezda je osvojila ligu šampiona™ dzaja pao jer nije puštao da delta preuzme klub :fur:u današnjoj upravi partizana ima ljudi iz miloševićevog režima aka "ljudi čistih biografija" karadzić-kertes-mirko bando crvena Edited February 25, 2008 by celeste
gervasius twinkleminkleson Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 hvala mom kablovskom provajderu, pred pocetak emisije b92 je nestao <_< (ekshli, na njegovo mjesto se ugurao rts :D)shta je zanimljivo bilo, ukratko?
žaro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mislim da je kljucno u danasnjem insajderu to sto je ceca pevala na doceku srpske nove godine koju je organizovao DSS. :thumbdown:
Amos Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bini turbini spasila zivot ljubav koju je imao prema oruzju od malena.
Sludge Factory Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Znaci, Mihajlov je sa malim Miskom drugar. Goveda!
pobednik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 koliko od vas je culo nesto novo u ovoj emisiji?I sta sad? Da ponovim ono Filipenkovo ?Na zalost, ova emisija nece mnogo postici...Izvucice se lopovi...je..m im kevu!
dranata Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Znaci, Mihajlov je sa malim Miskom drugar. Goveda!Nije sa malim Miškom nego sa Dragim Mićovićem. Mihajlov mu je kum valjda...
žaro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 koliko od vas je culo nesto novo u ovoj emisiji?I sta sad? Da ponovim ono Filipenkovo ?Na zalost, ova emisija nece mnogo postici...Izvucice se lopovi...je..m im kevu!Za mene novo je bilo, sastav UO u proteklim periodima.Ovo ostalo je IMO totalni promasaj.
El Mago Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Za mene novo je bilo, sastav UO u proteklim periodima.Ovo ostalo je IMO totalni promasaj.Kako, bre, promašaj? Uvek je uživanje slušati Ćureta, nedostajao mi je
Sludge Factory Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) Nije sa malim Miškom nego sa Dragim Mićovićem. Mihajlov mu je kum valjda...Cini mi se da sad bas rekose u Insajderu da jeste. Mada jesam zevao nesto okolo, moze biti da nisam dobro cuo i skontao.Dakle, ako nista drugo od ovog serijala Insajdera smo bar dobili novu zvezdu, 1 Cureta, koji je uvek bio tu, okolo, ali je sad konacno zasijao 1 punim sjajem™. Edited February 25, 2008 by Sludge Factory
dragance Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Na zalost, ova emisija nece mnogo postici...Izvucice se lopovi...je..m im kevu!Ako nista drugo, barem nece vise moci normalne ljude da prave ovcama. I nece moci da kenjkaju o nekim xy razlozima kako nema gledalaca na stadionima. I tako, sve dok se ne ugase...
Recommended Posts