February 25, 200817 yr b92: "Je l ste bili u JUL-u?"Cure: "Ma ne! Ja sam javna licnost." (pretece me celeste :) ) :lol:Ovo je genijalno. 1 antologijski. A tek Zeka the sunshine Gazprom. Edited February 25, 200817 yr by Sludge Factory
February 25, 200817 yr Dobra epizoda... za Zeku vec vise svi znaju, samo pitanje je dal ce neko nesto uraditi...UO Zvezde...vau
February 25, 200817 yr evo jel ste lepo čuli... zvezda je osvojila ligu šampiona™ dzaja pao jer nije puštao da delta preuzme klub :fur:u današnjoj upravi partizana ima ljudi iz miloševićevog režima aka "ljudi čistih biografija" karadzić-kertes-mirko bando crvena Edited February 25, 200817 yr by celeste
February 25, 200817 yr hvala mom kablovskom provajderu, pred pocetak emisije b92 je nestao <_< (ekshli, na njegovo mjesto se ugurao rts :D)shta je zanimljivo bilo, ukratko?
February 25, 200817 yr Mislim da je kljucno u danasnjem insajderu to sto je ceca pevala na doceku srpske nove godine koju je organizovao DSS. :thumbdown:
February 25, 200817 yr koliko od vas je culo nesto novo u ovoj emisiji?I sta sad? Da ponovim ono Filipenkovo ?Na zalost, ova emisija nece mnogo postici...Izvucice se lopovi...je..m im kevu!
February 25, 200817 yr Znaci, Mihajlov je sa malim Miskom drugar. Goveda!Nije sa malim Miškom nego sa Dragim Mićovićem. Mihajlov mu je kum valjda...
February 25, 200817 yr koliko od vas je culo nesto novo u ovoj emisiji?I sta sad? Da ponovim ono Filipenkovo ?Na zalost, ova emisija nece mnogo postici...Izvucice se lopovi...je..m im kevu!Za mene novo je bilo, sastav UO u proteklim periodima.Ovo ostalo je IMO totalni promasaj.
February 25, 200817 yr Za mene novo je bilo, sastav UO u proteklim periodima.Ovo ostalo je IMO totalni promasaj.Kako, bre, promašaj? Uvek je uživanje slušati Ćureta, nedostajao mi je
February 25, 200817 yr Nije sa malim Miškom nego sa Dragim Mićovićem. Mihajlov mu je kum valjda...Cini mi se da sad bas rekose u Insajderu da jeste. Mada jesam zevao nesto okolo, moze biti da nisam dobro cuo i skontao.Dakle, ako nista drugo od ovog serijala Insajdera smo bar dobili novu zvezdu, 1 Cureta, koji je uvek bio tu, okolo, ali je sad konacno zasijao 1 punim sjajem™. Edited February 25, 200817 yr by Sludge Factory
February 25, 200817 yr Na zalost, ova emisija nece mnogo postici...Izvucice se lopovi...je..m im kevu!Ako nista drugo, barem nece vise moci normalne ljude da prave ovcama. I nece moci da kenjkaju o nekim xy razlozima kako nema gledalaca na stadionima. I tako, sve dok se ne ugase...