Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Insajder i fudbalska mafija

Featured Replies

znaci Cure ce veceras opet da briljira.Steta sto sinoc nije bio na dodjeli oskara - zasluzio je

• Replies 2.2k
  • Views 236.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cure legenda. :lol: Ocigledno je da najjaci igraci nisu pristali da pricaju jer i sami znaju sta su i kako raili i kakva im se sranja mogu natovariti.Jedino je Bulic progovorio, verovatno iz interesa.E tu se onda ubacuje Cure kao jedini iz prve petorke™, naravno vodjen time da je francuski drzavljanin te mu ne mogu nista (sto i jeste tacno) i pokusava da opravda Partizan.Naravno, verovatno i nije svestan da ispada komican, ali se ZiB verovatno cupaju za kosu.

Očekujem ponovNo 1 žestoku raspravu na ovom istom mestu u sitne sate...

Ne, ne - sad ga nece nigde biti :)Rekoh ja da ce i "oni" doci na red... bice salata i za njih jednog dana, kao i za Karica.

Sve u svemu, mafija se reorganizovala, FSS je zbio redove, aktivirane su sve moguće veze i vezice - bilo je lepo dok je trajalo, par kriminalaca je sklonjeno, struktura i gomila tekućih su ostali, to bi bilo to.

Sve u svemu, mafija se reorganizovala, FSS je zbio redove, aktivirane su sve moguće veze i vezice - bilo je lepo dok je trajalo, par kriminalaca je sklonjeno, struktura i gomila tekućih su ostali, to bi bilo to.
Ukratko - tresla se gora rodio se mis...

Sad ce Cure da se pokloni i pocne predstavu!

cure legenda :Hail:

Opa, ovo nešto skrčkano na brzinu o navijačima?

žaro zečević:"ja nisam čovek koji živi u senci... ja sam na suncu..." :Hail:

Ćuretina briljira :lol: Fk Partizan sverc-komerc, kafa, cajevi, keramika, gace, carape...

stavljenje koze*!:Hail::Hail::Hail:* verovatno da prave lopte i sandale

pa dobro Zecevic je imao ponekad autonomiju da nesto uradion je sve bitne informacije drzao u glaviovo je genijalno

jel, a ko su oni? dzaja?inače, odlična epizoda... partizan jednin pored delte ima preko 30 firmi :mellow:partizan nije imao poderšku miloševićevog režima :rolf: "bili ste bliski julu? ma ne, ma kakvi™??... ali vidjani ste na skupovima te stranke? pa ja sam javna ličnost... sport je moja religija" :rolf: :rolf: zeka je zaslužio meleon godina robije :ph34r: a sad gurbeti valjda...

Edited by celeste

mirko je imao 1 senzibilitet za partizan :Hail: