tsva Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 znaci Cure ce veceras opet da briljira.Steta sto sinoc nije bio na dodjeli oskara - zasluzio je
Psihodelija Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cure legenda. Ocigledno je da najjaci igraci nisu pristali da pricaju jer i sami znaju sta su i kako raili i kakva im se sranja mogu natovariti.Jedino je Bulic progovorio, verovatno iz interesa.E tu se onda ubacuje Cure kao jedini iz prve petorke™, naravno vodjen time da je francuski drzavljanin te mu ne mogu nista (sto i jeste tacno) i pokusava da opravda Partizan.Naravno, verovatno i nije svestan da ispada komican, ali se ZiB verovatno cupaju za kosu.
ducca Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Očekujem ponovNo 1 žestoku raspravu na ovom istom mestu u sitne sate...
dragance Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ne, ne - sad ga nece nigde biti :)Rekoh ja da ce i "oni" doci na red... bice salata i za njih jednog dana, kao i za Karica.
Filipenko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sve u svemu, mafija se reorganizovala, FSS je zbio redove, aktivirane su sve moguće veze i vezice - bilo je lepo dok je trajalo, par kriminalaca je sklonjeno, struktura i gomila tekućih su ostali, to bi bilo to.
Radoye Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sve u svemu, mafija se reorganizovala, FSS je zbio redove, aktivirane su sve moguće veze i vezice - bilo je lepo dok je trajalo, par kriminalaca je sklonjeno, struktura i gomila tekućih su ostali, to bi bilo to.Ukratko - tresla se gora rodio se mis...
Sludge Factory Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sad ce Cure da se pokloni i pocne predstavu!
Amos Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Opa, ovo nešto skrčkano na brzinu o navijačima?
celeste Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 žaro zečević:"ja nisam čovek koji živi u senci... ja sam na suncu..."
levi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ćuretina briljira Fk Partizan sverc-komerc, kafa, cajevi, keramika, gace, carape...
hattori Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 stavljenje koze*!:Hail:* verovatno da prave lopte i sandale
Toti Majstor Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 pa dobro Zecevic je imao ponekad autonomiju da nesto uradion je sve bitne informacije drzao u glaviovo je genijalno
celeste Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) Sve u svemu, mafija se reorganizovala, FSS je zbio redove, aktivirane su sve moguće veze i vezice - bilo je lepo dok je trajalo, par kriminalaca je sklonjeno, struktura i gomila tekućih su ostali, to bi bilo to.jel, a ko su oni? dzaja?inače, odlična epizoda... partizan jednin pored delte ima preko 30 firmi :mellow:partizan nije imao poderšku miloševićevog režima "bili ste bliski julu? ma ne, ma kakvi™??... ali vidjani ste na skupovima te stranke? pa ja sam javna ličnost... sport je moja religija" :rolf: zeka je zaslužio meleon godina robije a sad gurbeti valjda... Edited February 25, 2008 by celeste
Recommended Posts