Bustin Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 "ako sve bude regularno, partizan će biti šampion"Nemoj zanemariti i pojavu zvanu "zvezdino prolece"... mada ovaj put izgleda da stvarno nemaju kintu :(
dragance Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tema ce biti omiljena Dragancetova, privatizacija (nadam se).
Muwan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nije loš trenutak da se ubaci i specijalni dodatak o ugroženim pravima navijača i brutalnoj represiji koju policija sprovodi nad njima...
teacher Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kome smetaju 1 jaki navijači!!? u potpisu - Nike Patriots
TheBigFlegma Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Stvarno, kome smetaju jaki navijači? Beneton je srce Srbije.
borris_ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Barem ce lijepo biti odjeveni na sledecoj utakmici.
nexus13 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 menjam najk trenerku, L velicina, za vecu, ...doplata u zenskim patikama
misko maric Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nije loš trenutak da se ubaci i specijalni dodatak o ugroženim pravima navijača i brutalnoj represiji koju policija sprovodi nad njima...Podržavam! Biju ovakve patriote. Ovakve članove skupština najvećih klubova? Ovakve organizatore humanitarnih događanja u Ruskom domu? Odakle im srce za to...
nebojsapetkovic Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 "Народ је рекао да је за право... "
MiddleClass Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Gledam opet ovaj Insajder...Koliku kaznu je Modji dobio za sve ovo?
MiddleClass Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 (edited) 5 godina van fudbala.... A zatvor? Nista?!Pa sta mi onda mozemo ocekivati ako bude sudjenje nasim mafijasima... <_< Edited February 22, 2008 by MiddleClass
nexus13 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A zatvor? Nista?!Pa sta mi onda mozemo ocekivati ako bude sudjenje nasim mafijasima... <_<pohvalnice...
Time Crisis Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 šesta epizoda Insajdera25. februar 2008. | 15:05 | Izvor: B92Beograd -- U poslednjoj, 6. epizodi novog serijala Insajder, videćete ko je i kako kroz upravu kluba uticao na poslovanje klubova poslednjih godina.Videćete kako je klubovima dozvoljeno da posluju bez kontrole, ali i zašto su brojni srpski tajkuni odnedavno ušli u Crvenu zvezdu i Partizan. Insajder je na programu večeras u 22 sata.Od početka devedestih na adresi FK Partizan, Humska 1, iz godine u godinu uvećava se broj registrovanih preduzeća. Ove firme bave se najrazličitijim delatnostima od kojih je malo njih u bilo kakvoj vezi sa sportskim aktivnostima.Danas postoji 30 aktivnih firmi čiji su vlasnici sportski klubovi Partizan. Bivši predsednik kluba Ivan Ćurković tvrdi da ta preduzeća uglavnom ne donose profit.Ćurković: Ne znam, znam da smo imali desetak firmi koje su radile, bila je to više socijalna priča.B92: Kako socijalna?Ćurković: Pa, zapošljavali smo ljude, kao 'ajde možda nam nešto donesu, ali nisu nam donosile profit, imali smo, ovaj, nekoliko auto škola, keramika, materijal Borea, Orea, kako se zove; ali to je, koliko ja znam, radilo traljavo.B92: Imali ste firme za trgovinu kafom, čajevima, belom tehnikom?Ćurković: Pa, to je bio marketing u okviru sportskog društva, treba razdvojiti; nisu to bile čisto Partizanove firme. To je društveno, u okviru društva, klub je, naravno, imao neki interes, ali to je bio marketing u okviru sportskog društva.B92: Partizan je imao i firmu za traženje nestalih lica?Ćurković: Nemam pojma, prvi put čujem.B92: I vama je smešno?Ćurković: Pa, ne znam, stvarno ne znam. Pa, možda smo bili partneri.Emisija Insajder na programu je večeras u 22 sata.
Recommended Posts