nautilus Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Predsednik zajednice prvoligaša je prećutno priznao da je namjestio utakmicu sa Obilićem. Super.
gone fishing Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Odlična 1 emisija, a još nisu ni taknuli Titove blizancetm
Leonidas Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Predsednik zajednice prvoligaša je prećutno priznao da je namjestio utakmicu sa Obilićem. Super.precutno? kako onda izgleda kada se kaze glasno? Ne samo s Obilicem, nego sa 90% prve lige...
Ted Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cenim da je Brankica vec kod plasticnog hirurga.Jezivo.
Кристофер Лумумбо Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Covek je direktno priznao da je namestio utakmicu. Veliki respect za Brankicu i za odabir teme. Za ovo treba imati 1 mooda.
Leonidas Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A kako ce tek biti kada na red dodju zivi kriminalci...
Lutador Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Очекујем рођење 1 миша, ко у оној пословици...
teacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Predsednik zajednice prvoligaša je prećutno priznao da je namjestio utakmicu sa Obilićem. Super.Pa čovek je rekao da je samo sa 2 tima igrao nenameštene utakmice...Meni se najviše svideo deo o FK Milicionar, ali mi se čini da je moglo još više da se kaže.
Yonkers United Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Predsednik zajednice prvoligaša je prećutno priznao da je namjestio utakmicu sa Obilićem. Super.Da se nezamera coveku koga je znao od svoje 7 godine Nije losa 1 epizoda.Utisak na mene je ostavio Arsic,sa pricom o samaranju i prislanjanjem pistolja na glavu .Naravno i prica o milicionaru, ekipa Miljan,Dzaja,Baki,Vlajko i ostala elita iz Madere
nautilus Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nije rekao da je imao dogovor sa Arkanom. Rekao je, otprilike, trebala im je pobjeda, Arkan je opasan, komandant, mi smo se znali, i ja sam tu utakmicu izgubio.Naravno da je namjestio mnogo više, samo što je to teško dokazati. Ali ovo je biser nad biserima. Za ovo se robija, uklanja iz sporta zauvjek. Nevjerovatno je bizarno.
Кристофер Лумумбо Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 (edited) Pa čovek je rekao da je samo sa 2 tima igrao nenameštene utakmice...Meni se najviše svideo deo o FK Milicionar, ali mi se čini da je moglo još više da se kaže.Verovatno ce biti u sledecoj emisiji. Ja jedva cekam epizuodu o Zvezdi i Partizanu. Terza je, verovatno, odbio da ucestvuje u emisiji.P.S. a ispovest Sase Markovica? Edited January 21, 2008 by kojot
teacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Verovatno ce biti u sledecoj emisiji. Ja jedva cekam epizuodu o Zvezdi i Partizanu. Terza je, verovatno, odbio da ucestvuje u emisiji. Ne verujem. Taj šarlatan iz Lovćenca će iskoristiti svaku priliku da se pojavi na televiziji.
gorance Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 (edited) rekose da su igraci iz milicionara nakon raspada istog ,presli u zvezdu...spalevic darko ima tu jos materijala..utakmice radnickog nis u sezoni 1999/00 .. skoro sve tri za tri...100% proverenopokojni vlajko: ".... dajte koji dinar za miliciju..znacemo da cenimo to..." Edited January 21, 2008 by gorance
MiddleClass Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ne verujem. Taj šarlatan iz Lovćenca će iskoristiti svaku priliku da se pojavi na televiziji.Terza montenegrin?
Recommended Posts