February 12, 20214 yr Šokantno: Upamecano u... ...wait for it... Bayernu! Ne pamtim kad se zadnji put desilo da najbolji igrač nekog od Bayernovih rivala pređe u Bayern.
February 13, 20214 yr Author Elita™ vodila dobar deo meča 1:0, Mainc ubio napadima i šansama u drugom, onda sevne 1 kontra i 2:0 u 84min, Patrik Šik sa klupe na asistenciju Greja (koji je odličan u ovih par mečeva btw). Ali jebeni Boš neiskustvo nije umeo da izdrži niti da stane na loptu, Mainc ne samo da nije pao već je ugurao u 89 i 92 za 2:2. Da trener nije ćelav siguran sam da bi počupao kosu sa glave zbog Diabija i Greja koji su srljali po treći gol umesto da sačuvaju sigurnu pobedu. Sreća pa je i BVB odigrao isto kod TSG, a sutra igraju VfL-BMG tako da ovi ispušteni bodovi i ne moraju biti presudni. Inače, kad već pominjem Mainc, oni su u prethodnih 20 kola osvojili bodova koliko u prethodna 3,4 meča. Deluje da će ih dobri rezultati u "prolećnom" delu ostviti u životu, dakle za sve osim Šalkea ima nade. Jeste Bajern ponovo šampion, ali zato borba za LŠ i opstanak nastavlja da bude medju najzanimljivijim u Evropi.
February 15, 20214 yr Rose preuzima pravu Borussiju na kraju sezone. Dortmund aktivirao klauzulu™ od 5 milki.
February 16, 20214 yr On 12.2.2021. at 14:20, ArleKino said: Šokantno: Upamecano u... ...wait for it... Bayernu! Ne pamtim kad se zadnji put desilo da najbolji igrač nekog od Bayernovih rivala pređe u Bayern. Vec prestaje da bude zanimljivo, jer kupuju igrace samo da ne bi igrali protiv njih. Postoje samo dve opcije , ili inostranstvo ili Bajern. Krajnje je vreme da uvedu neku vrstu drafta, jer ce u suprotnom bundesliga biti takmicenje za poziciju od 2-18tog mesta. Edited February 16, 20214 yr by IGORDENVER
February 20, 20214 yr Ja ne secam da sam video Sanea u dobrom izdanju, od kada je u Bayernu. Sve neke pogresne procene, nepotrebni driblinzi, kasni centarsutevi i tome slicno. Prvih pola sata, totalna dominacija domacina.