Miljenko Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Ocekivao sam makar izjednacenje, no odbrani se Monch. Prilicno iznenadjenje za mene. Gomila neupotrebljivih centarsuteva, nakon preokreta i Sane koji izuzetno nervira ovim zakucavanjima u 2-3 igraca.
Skyhighatrist Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Mladiću moj problem je tvoj što si mi mehengladbaaaah... Odlična tekma, još i bolja što okrenuše iz 0:2.
čekmeže Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Ali kakav penal za Bajern, ono na odbojci ne bi sudili kao kontakt. 1
John Coltrane Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 To je 4. pobeda BMG u zadnjih 6 mečeva kod kuće. Generalno retko ko ovako ne leži Bajernu, mislim da u zadnjih 20 godina nemaju više od 3,4 pobede u gostima. 2
goofs Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Borusija školuje Lajpciga i ne da mu na prvo mesto. Dobra bundesliga do sada
John Coltrane Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 Par krajnje bizarnih situacija na Bay Areni - VAR i sudija je više od 3,4 minuta proveravao čist gol Levera da čistiji ne može biti, neko je video ruku Alaria pri prijemu grudima. Onda je VAR gledao i potencijlani penal za Lever i iako je bila čista ruka ispružena toliko da jedino slep čovek ne bi dao penal i tu je otišlo par minuta. Plus 5 izmena i na kraju samo 5minuta produžetka. Skoro nisam video ovako dobro postavljeno branjenje, Verder je izašao u 5-3-2, ali bukvalno sa 5 u def liniji. Šteta što nije iskorišćen kiks i Bajerna i RBL, malo je falilo da kolo bude idealno. Ipak delovalo je da se lopta pre vraća u nazad da bi Bejli imao poziciju za "gadjanje" Šika, nego što se kretalo brzi napad (kontra napada nije ni moglo biti). Na kraju je jedan jedini šut Verdera završio u mreži Hradeckog i to bivšeg štopera Topraka.
ArleKino Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Schalke jedini odjebao 2020.godinu. Povratak Kolašinca obilježen mljevenjem Hoffenheima, prva ligaška pobjeda nakon skoro godinu dana.
John Coltrane Posted January 10, 2021 Author Posted January 10, 2021 Mlevenje Hoffea je obeležio Metju Hopi, mladi Amerikanac, sa hettrikom. Prvi USA igrač u Bundesu kome je to pošlo za rukom. Ko je rekao novi Haland?!
Baldrick S. Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Imam dva pitanja posle tekme Lever-Union: Zbog cega se o Leverkuzenu ikada pricalo da su konkurenti za titulu? Kako je moguce da jebenom Unionu, uz Kruzea fali jos 2 igraca od po 10 miliona evra da stane u red za osvajanje titule? (znam, nerealno je ali tu su)
aram Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 2 hours ago, Zlurad said: Zbog cega se o Leverkuzenu uopšte ikada pricalo Pa zato što na PPP-u ima više navijača nego u celoj Nemačkoj 1
Baldrick S. Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 U stvari je bitnije pitanje, da li je Fisher toliko dobar trener da od gomile osrendnjih igraca napravi tim koji je na 5, manje više bodova od Minhena?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
John Coltrane Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 VfL lagano okreće RBL vodjstvo. Inače Veghorst je prvi igrač VfL koji je u prvih 15 kola dao 10 golova, poslednji koje je to učinio je bio Grafite u onoj šampionskoj sezoni.
Recommended Posts