Jump to content
IGNORED

Cuties

mustang

Recommended Posts

Posted

i meni je on pao na pamet jutros kad je pominjan cuties

Posted

E taj. 

Isto teška tema, ali nije bilo ovoliko dževe oko filma, ako se dobro sećam.

Posted
2 minutes ago, ordi said:

sasvim sam na osnovu ovog klipa sigurna da film neću ni pogledati, isto kao što nisam, niti bih za milion dolara pogledala "srpski film" zbog scena pedofilije.

Jesi gledala 8MM sa Cageom?

Posted

U ovom filmu postoje eksplicitne scene pedofilije kao u smecu pod nazivom Srpski film?

Posted (edited)
4 minutes ago, Filozof manijak said:

E taj. 

a uopste ni nisu za poredjenje, na kraju. u cuties imas klinke koje su jos aseksualne tj predseksualne, a imitiraju seksualnost odraslih. sto film, jel, osudjuje isto koliko i opresivnu tradicionalnu kulturu iz koje klinka u glavnoj ulozi potice.

edit, djeneralce, uopste ih nema

Edited by morgana
Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

E taj. 

A gde da bude dzeva '95 :D ? U komentarima citalaca u Politici i u "medju nama" ?

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Jesi gledala 8MM sa Cageom?

ne, isto bi mi bilo muka. meni je i od filma "rane" bilo muka, jbt.

Just now, djeneralche said:

U ovom filmu postoje eksplicitne scene pedofilije kao u smecu pod nazivom Srpski film?

ne, ali mi je dovoljno gadan ovaj ples. ni u ludilu ne bih svoje dete mogla da zamislim ovako.

Posted

Ovaj podforum je otisao u pizdu materinu kad ovakvi dnevnopoliticki isprdci zasluzuju posebnu temu i sto jebeni gastarbajteri diktiraju o cemu treba ovde da se diskutuje

• +1 1
Posted
18 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel gledao neko Kids, onaj američki iz '95?

gledao i to i ken park vise ne znam koji je koji

Posted

harmony korine je edgelord, uozbiljite se :fantom:

Posted
21 minutes ago, Lezilebovich said:

A gde da bude dzeva '95 :D ? U komentarima citalaca u Politici i u "medju nama" ?

Moja neka poenta je da je svet otiš'o u kurac, pardon my french, posebno te histerije što nam izvoze iz Amerikama. Kada se jedan film koji osuđuje taj trend sexualizacije i vulgarizacije maloletnica proglašava propedofilskim.

• +1 6
Posted
5 minutes ago, Filozof manijak said:

Moja neka poenta je da je svet otiš'o u kurac, pardon my french, posebno te histerije što nam izvoze iz Amerikama. Kada se jedan film koji osuđuje taj trend sexualizacije i vulgarizacije maloletnica proglašava propedofilskim.

Rijaliti dzamahirija treceg pola na delu. 

Posted
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ma ovo je čista politička histerija, mustang ti je live prenos desničarskog konspirološkog twitter feeda. kad to razumeš onda ima više smisla...

nit je ona ovo gledala, nit se nešto udubljivala. oni godinama furaju te holivudske liberalne pedofilske krugove, pa su sad samo videli priliku da lako poentiraju tako što će da skandalizuju običan svet klipom istrgnutim iz konteksta i dokažu "poentu".

nije ovo uopšte umetnička priča, niti je mustang došla ovde da se bavi ozbiljnim analizom filma, niti da kaže bilo šta pametno, niti mislim da treba da lamentiramo kuda ide ovaj svet...samo usput prenosi šta su se dogovorili na twitter, nad čime se sablažnjavaju danas. što inače radi prilično svaki dan.

+1

Zadnje vreme došlo, dva puta stavljam +1 na ruxina za jedno veče... :(

• +1 2