Joe D Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ne znam nista o filmu, ali verovacu oceni sledbenika anonimnog psihopate sa 4chana da je u pitanju promocija pedofilije.
precog Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ma cim je mustanz okacila zna se da je u pitanju alt right tviter agenda. ne znam zasto jos uvek nije pridruzena trustno1. 5
Joe D Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ne razumem samo ovo cancelovanje netflixa, sta bi sa slobodom govora? 1
ordi Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 mislim da je svaki pisac ovakvog i sličnog scenarija ozbiljno poremećen
morgana Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 (edited) jeste li gledali film ili pisete napamet? posto nista poremeceno nema u njemu, upravo sam ga odgledala. filmic o odrastanju u doba kardasijanstva, jebiga. u krajnjoj liniji, o sagledavanju seksualnosti kao potencijalno oslobadjajuce u odnosu na jako represivnu kulturu (ovdje se radi o maloj imigrantkinji iz senegala) i tankoj liniji koja je dijeli od inoviranog represivnog modela, kroz seksualnost. mislim, spot za lambadu je 200x erotizovaniji, samo sto '80ih nismo jurili vjestice da ih spalimo. trampoidi su promasili bas zestoko. sladak filmic, preporucujem. Edited September 13, 2020 by morgana 8
ordi Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ne, nisam imala stomak ni ovaj klip koji je mustang ostavila da odgledam do kraja. klinke koje nemaju ni 14 se onako uvijaju i vrte guzicama. razmišljam o mentalnom sklopu scenariste, ali i o roditeljima koji su pustili decu da glume ovo i gade mi se svi komplet. 3
Pokojni Ruxin Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 (edited) a zašto su alt-rajt teoretičari toliko optereći pedofilijom, jel neko odgonetnuo? holivudske pedofilske elite, tajni masonski pedofilski krugovi, demonkrate legalizuju pedofiluju...nije valjda pizzagate toliko isprao mozak? edit - evo bavio se već neko, saću da iščitam Edited September 13, 2020 by Pokojni Ruxin
morgana Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 4 minutes ago, ordi said: ne, nisam imala stomak ni ovaj klip koji je mustang ostavila da odgledam do kraja. klinke koje nemaju ni 14 se onako uvijaju i vrte guzicama. razmišljam o mentalnom sklopu scenariste, ali i o roditeljima koji su pustili decu da glume ovo i gade mi se svi komplet. film ama ni najmanje ne afirmise pedofiliju niti prerano odrastanje
mustang Posted September 13, 2020 Author Posted September 13, 2020 (edited) ovo je cerka nensi pelosi ostavila...vrlo poznati alt-right. Edited September 13, 2020 by 3opge vredjanje
ordi Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Just now, morgana said: film ama ni najmanje ne afirmise pedofiliju niti prerano odrastanje videla sam dovoljno. imam dete sličnog uzrasta i ne bih mogla da zamislim da pleše onako.
Joe D Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: a zašto su alt-rajt teoretičari toliko optereći pedofilijom, jel neko odgonetnuo? holivudske pedofilske elite, tajni masonski pedofilski krugovi, demonkrate legalizuju pedofiluju...nije valjda pizzagate toliko isprao mozak? edit - evo bavio se već neko, saću da iščitam I te teorije skupljaju od lika sa 4chana, ni manje ni vise.
3opge Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 5 minutes ago, ordi said: ne, nisam imala stomak ni ovaj klip koji je mustang ostavila da odgledam do kraja. klinke koje nemaju ni 14 se onako uvijaju i vrte guzicama. razmišljam o mentalnom sklopu scenariste, ali i o roditeljima koji su pustili decu da glume ovo i gade mi se svi komplet. licno sam na srpskoj tv gledao u po bela dana klinke koje vrte i trte guzice u sexxxxyy krpicama, i to ne u kontekstu jednog filma nego u kontekstu lakog zabavnog programa tipa "slatke su, treba ih jebati da porastu", to ti nije smetalo?
ordi Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Just now, 3opge said: licno sam na srpskoj tv gledao u po bela dana klinke koje vrte i trte guzice u sexxxxyy krpicama, i to ne u kontekstu jednog filma nego u kontekstu lakog zabavnog programa tipa "slatke su, treba ih jebati da porastu", to ti nije smetalo? šta mi nije smetalo? to što si ti gledao klinke na srpskoj tv? zabole me šta ti gledaš, ja sigurno to ne gledam. jadno učitavaš, nađi jednu reč, ma slovo, kojim opravdavam ovo bilo gde u svetu? ti si nenormalan.
mustang Posted September 13, 2020 Author Posted September 13, 2020 1 minute ago, morgana said: film ama ni najmanje ne afirmise pedofiliju niti prerano odrastanje ja sam u soku morgana da ti je ovakva vrsta igre normalna za devojcicu od 11godina ma kakvo umetnost da je u pitanju. ocito nisi dovoljno odnosno uopste upucena u pedofiliju, child and human trafficing. ako je problem autora bio da se iskobelja iz sopstvene koze tako sto ce da afirmise sex deteta kao oslobodjanje, to je ozbiljan poremecaj i za nju kao 11.godisnju devojcicu. za pedofile je ovaj klip dusu dao i stavlja svako dete kao potencijalni target.
Recommended Posts