Lancia Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 Radisa, ovi su narandzasti ko tvoj Hull, crno im se pise
radisa Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 (edited) 2 minutes ago, Lancia said: Apsolutno zato sam ja zaljubljen u Augsburg. ja sad kad dodjem u Bgd, imam nesvesne napade anksioznosti od guzve i saobracaja. Ih, ja u Szeged, meni je to grad kakav je NS trebao biti da nije bilo ratova... Neka ostanu 2 sezone, biće super... Just now, Lancia said: Radisa, ovi su narandzasti ko tvoj Hull, crno im se pise Edited May 27, 2023 by radisa 1
Jean-Luc Picard Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 Fenomenalno pucanje penala. Sve penale osim poslednjeg golmani nisu imali nikakve šanse da odbrane. Doduše to bi se takođe moglo reći i za ovaj poslednji.
kipo Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 (edited) 10 minutes ago, radisa said: Pisao sam na predhodnoj strani da je i dao jedan istorijski gol... ANtara je bio tamo zvezda... Izbacio Siti Sa 32 godine dosao u klub i skupio 100 nastupa Edited May 27, 2023 by kipo 3 1
WTID Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Carlisle nakon penala usao gore. Juce prosli narandzasti, danas crveni... Malo me je zbunio podatak da je juce na utakmici bilo oko 86.000 gledalaca, Klubovi su dobili oko 72k, sponzori i prijateljioko 15k onda.
WTID Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 (edited) Okupacija j epocela. Je-o ih vizni rezim Edited May 28, 2023 by WTID
WTID Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Par odluka na stetu Barnsley-a u drugom. Prvo im nije svirao penal posto je Gregory sutnuo njihovog igraca u list a onda im je iskljucio igraca, po mom misljenju nije bilo za crveni, mada je start delovao ludacki.
WTID Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 3 minutes ago, Lancia said: Ovi i sa igracem manje igraju bolje od Sefilda Fizicki su mnogo jaci, pogotovi na sredini terena. Mi nismo long vall tim, ali ovo mora tako da se igra. Sticem utisak i da se nismo pojavili ponovo. 1
Sandens Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 (edited) oba kluba su mi simpaticna, mozda bih ipak zbog velicine kluba i istorije vise voleo wednesday da prodje ali barnsley bolje deluje na terenu. mlada, poletna ekipa nasuprot gerijatrije iz sheffielda. mada mislim da ce barnsley i sledece sezone imati dobre sanse da cak i direktno udje u championship dok ovima sledi potop, tako da napred wednesday! Edited May 29, 2023 by Sundance Kid
Recommended Posts