May 27, 20231 yr 3 minutes ago, Lancia said: ni ja nisam video. Gledam usporeno, čistu loptu uzeo, faul je čak napravio igrač Koventrija, ovaj ostao na nogama i zabio... Ne kontam... @ArleKino @WTID Jeste vi gledali sa tonom, šta je bilo? Edited May 27, 20231 yr by radisa
May 27, 20231 yr 13 minutes ago, radisa said: Gledam usporeno, čistu loptu uzeo, faul je čak napravio igrač Koventrija, ovaj ostao na nogama i zabio... Ne kontam... @ArleKino @WTID Jeste vi gledali sa tonom, šta je bilo? Ako pitas za gol u produzetku, bilo je igranje rukokm. Da engleska reprezentacija ima ovakve izvodjace penala bili bi prvaci sveta. Bravo za Luton.
May 27, 20231 yr Prođe Luton... Just now, WTID said: Ako pitas za gol u produzetku, bilo je igranje rukokm. Da engleska reprezentacija ima ovakve izvodjace penala bili bi prvaci sveta. Bravo za Luton. Hvala, stvarno nisma video, vratiću posle...
May 27, 20231 yr 3 minutes ago, Lancia said: Jbt, ja mislio Luton selo, ono 220.000 ljudi zivi tamo. Kao NS pre 90ih... Najlepša veličina grada....
May 27, 20231 yr Just now, radisa said: Kao NS pre 90ih... Najlepša veličina grada.... Apsolutno zato sam ja zaljubljen u Augsburg. ja sad kad dodjem u Bgd, imam nesvesne napade anksioznosti od guzve i saobracaja.
May 27, 20231 yr Just now, kipo said: Ja mislio Antara zavrsio karijeru s nogu tamo, on skupio 100 nastupa. Pisao sam na predhodnoj strani da je i dao jedan istorijski gol... ANtara je bio tamo zvezda...