ArleKino Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Ništa od Kerika, jbg Eee, ali vama Sektašima™ treba da bude drago zbog strijelca možda i najbitnijeg gola u historiji Uniteda. Coventry opet zajebao Middlesbrough. One godine kad je Boro ispao zbog oduzetih bodova, Coventry je ostao u PL-u. Generalno su bježali sa lopate iz godine u godinu, sve dok im se dani nisu odbrojali. Više se nisu ni vraćali, sad im se pruža fina šansa.
John Coltrane Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 7 hours ago, SNARC said: Radomir je bese igrao za Luton..ja znam za koga cu.
radisa Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 9 hours ago, SNARC said: Radomir je bese igrao za Luton..ja znam za koga cu. Ne samo da je igrao, nego je igrao u generaciji koja je ušla u prvu ligu, a zatim i zabio pobednosni gol za opstanak sledeće godine, protiv ManC, u zadnjoj minuti utakmice... I time je izbacio ManC u drugu ligu... 1 1
Ratamahatta Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 8 hours ago, ArleKino said: Eee, ali vama Sektašima™ treba da bude drago zbog strijelca možda i najbitnijeg gola u historiji Uniteda. Coventry opet zajebao Middlesbrough. One godine kad je Boro ispao zbog oduzetih bodova, Coventry je ostao u PL-u. Generalno su bježali sa lopate iz godine u godinu, sve dok im se dani nisu odbrojali. Više se nisu ni vraćali, sad im se pruža fina šansa. Je l' ih bese Zvonko Mihajlovski zvao Konverti Siti™ ili je to bio neki drugi doajen? Secam se te zadnje ekipe sto je igrala PL - Celavi Mekalister, Robi Kin, magrepski sinovi Mustafa Hadji i Chipo, Magnus Hedman i Stiv Ogrizovic gose, Noel Vilen, Karlton Palmer, Hakerbi, Li Hendri i Muhamed Konjic pozadi... i mnogo lepi dresovi sa Ricoh reklamom, hteo sam da imam 1 ali jbg Mnogo fale oni i Sefild Sreda, bas bi bilo super da uspeju 1 1
ArleKino Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 24 minutes ago, Plajvi said: Je l' ih bese Zvonko Mihajlovski zvao Konverti Siti™ ili je to bio neki drugi doajen? Secam se te zadnje ekipe sto je igrala PL - Celavi Mekalister, Robi Kin, magrepski sinovi Mustafa Hadji i Chipo, Magnus Hedman i Stiv Ogrizovic gose, Noel Vilen, Karlton Palmer, Hakerbi, Li Hendri i Muhamed Konjic pozadi... i mnogo lepi dresovi sa Ricoh reklamom, hteo sam da imam 1 ali jbg Mnogo fale oni i Sefild Sreda, bas bi bilo super da uspeju Sjećam se kad su me jednom na CM3 toliko zajebali u ligi, pobjeđivali kao City sad, 3-1 kod Uniteda, 3-0 kod Liverpoola, a ja nikako da dočekam kiks. Šta ću, pare mi stoje na računu i ja im pokupujem golmane i pošaljem lažne ponude za one koje su oni htjeli dovesti. Na kraju im onda branio neki izmišljeni lik kojeg nisam mogao kupiti, ali nije bio nivo Hedmana koji je u tom sejvu bio miks Schmeichela, Kahna i Buffona. 1
Ratamahatta Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Mislim da je Stiv Ogrizovic drzao rekord za najstarijeg tad, 40 i nesto godina je imao i bio rezerva Robi Kin otisao u Inter i na nekom trijagonalu u Bariju pre sezone masio onaj kao penal sto se kretalo s centra i valjda za 7 ili koliko vec sekundi moras da sutnes. Odmah se videlo kako ce proci tamo Stara kajla Mekalister pokidao protiv Alavesa u finalu posle Hedman branio za Seltik protiv Murinja, Hakerbi nije imo pojma u banditskom Lidsu, ostalih se ne secam kako i gde su zavrsili Dokurcili su ovi yo-yo klubovi, prvo Forest, nadam se sad i ovi da ce natrag
Mercuzzio Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Sećam se da je jedno vreme rezerva Ogrizoviću u Koventriju bio skoro pa 50-godišnji Peter Shilton 2
WTID Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Ma kakvi, klasicna lozilica. U najboljem slucaju ce Windass da postigne 4. gol u 86' da bi Iorfa u 93' vratio neki back pass koji ce zavrsiti u nogama njihovog napadaca.
John Coltrane Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Sjajna atmosfera na Hilsborou, uhvatio sam u par navrata pošto gledam Kup UEFA.
MiddleClass Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 12 minutes ago, John Coltrane said: Uf kakve makazice, šteta. Nema tekma na areni / sport klubu?
John Coltrane Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 6 minutes ago, MiddleClass said: Nema tekma na areni / sport klubu? Gledam na SKY UK. 3:0 Riz Dzejms, mančesterovo dete… 20minuta pakla za Piterboro 1
Recommended Posts