Jump to content
IGNORED

Brod sve sezone

kokota

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Ništa od Kerika, jbg

Eee, ali vama Sektašima™ treba da bude drago zbog strijelca možda i najbitnijeg gola u historiji Uniteda.

Coventry opet zajebao Middlesbrough. One godine kad je Boro ispao zbog oduzetih bodova, Coventry je ostao u PL-u. Generalno su bježali sa lopate iz godine u godinu, sve dok im se dani nisu odbrojali. Više se nisu ni vraćali, sad im se pruža fina šansa.

Posted
7 hours ago, SNARC said:

Radomir je bese igrao za Luton..ja znam za koga cu.

95850984-216C-4CE3-8BB3-D7369231DA66.jpeg

Posted
9 hours ago, SNARC said:

Radomir je bese igrao za Luton..ja znam za koga cu.

Ne samo da je igrao, nego je igrao u generaciji koja je ušla u prvu ligu, a zatim i zabio pobednosni gol za opstanak sledeće godine, protiv ManC, u zadnjoj minuti utakmice... :)

I time je izbacio ManC u drugu ligu... :fantom:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
8 hours ago, ArleKino said:

Eee, ali vama Sektašima™ treba da bude drago zbog strijelca možda i najbitnijeg gola u historiji Uniteda.

Coventry opet zajebao Middlesbrough. One godine kad je Boro ispao zbog oduzetih bodova, Coventry je ostao u PL-u. Generalno su bježali sa lopate iz godine u godinu, sve dok im se dani nisu odbrojali. Više se nisu ni vraćali, sad im se pruža fina šansa.

Je l' ih bese Zvonko Mihajlovski zvao Konverti Siti™ ili je to bio neki drugi doajen? 

Secam se te zadnje ekipe sto je igrala PL - Celavi Mekalister, Robi Kin, magrepski sinovi Mustafa Hadji i Chipo, Magnus Hedman i Stiv Ogrizovic gose, Noel Vilen, Karlton Palmer, Hakerbi, Li Hendri i Muhamed Konjic pozadi... i mnogo lepi dresovi sa Ricoh reklamom, hteo sam da imam 1 ali jbg

Mnogo fale oni i Sefild Sreda, bas bi bilo super da uspeju

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
24 minutes ago, Plajvi said:

Je l' ih bese Zvonko Mihajlovski zvao Konverti Siti™ ili je to bio neki drugi doajen? 

Secam se te zadnje ekipe sto je igrala PL - Celavi Mekalister, Robi Kin, magrepski sinovi Mustafa Hadji i Chipo, Magnus Hedman i Stiv Ogrizovic gose, Noel Vilen, Karlton Palmer, Hakerbi, Li Hendri i Muhamed Konjic pozadi... i mnogo lepi dresovi sa Ricoh reklamom, hteo sam da imam 1 ali jbg

Mnogo fale oni i Sefild Sreda, bas bi bilo super da uspeju

Sjećam se kad su me jednom na CM3 toliko zajebali u ligi, pobjeđivali kao City sad, 3-1 kod Uniteda, 3-0 kod Liverpoola, a ja nikako da dočekam kiks. Šta ću, pare mi stoje na računu i ja im pokupujem golmane i pošaljem lažne ponude za one koje su oni htjeli dovesti. Na kraju im onda branio neki izmišljeni lik kojeg nisam mogao kupiti, ali nije bio nivo Hedmana koji je u tom sejvu bio miks Schmeichela, Kahna i Buffona.

• Haha 1
Posted

Mislim da je Stiv Ogrizovic drzao rekord za najstarijeg tad, 40 i nesto godina je imao i bio rezerva

Robi Kin otisao u Inter i na nekom trijagonalu u Bariju pre sezone masio onaj kao penal sto se kretalo s centra i valjda za 7 ili koliko vec sekundi moras da sutnes. Odmah se videlo kako ce proci tamo :D

Stara kajla Mekalister pokidao protiv Alavesa u finalu posle :ziga: Hedman branio za Seltik protiv Murinja, Hakerbi nije imo pojma u banditskom Lidsu, ostalih se ne secam kako i gde su zavrsili

Dokurcili su ovi yo-yo klubovi, prvo Forest, nadam se sad i ovi da ce natrag :evilsmile:

Posted

Sećam se da je jedno vreme rezerva Ogrizoviću u Koventriju bio skoro pa 50-godišnji Peter Shilton

• +1 2
Posted

2-0 Wednesday. Mozda ipak imate sanse.

Posted

Ma kakvi, klasicna lozilica. U najboljem slucaju ce Windass da postigne 4. gol u 86' da bi Iorfa u 93' vratio neki back pass koji ce zavrsiti u nogama njihovog napadaca.

Posted

Sjajna atmosfera na Hilsborou, uhvatio sam u par navrata pošto gledam Kup UEFA. 

Posted

Uf kakve makazice, šteta.

Posted
12 minutes ago, John Coltrane said:

Uf kakve makazice, šteta.

Nema tekma na areni / sport klubu?

Posted
6 minutes ago, MiddleClass said:

Nema tekma na areni / sport klubu?

Gledam na SKY UK. 

3:0 Riz Dzejms, mančesterovo dete…

20minuta pakla za Piterboro