Jump to content
IGNORED

Brod sve sezone

kokota

Recommended Posts

Posted

Kapiram da nema sanse da igraju na svom stadionu ako se plasiraju u EPL?

Posted
On 7.5.2023. at 16:39, WTID said:

Fvh2HuRWYAIKYhN?format=jpg&name=medium

Stvarno bi bilo glupo da u sezoni sa 96 osvojenih bodova ostanemo u ovom rangu takmicenjam u velikom broju slucajeva ovo je dovoljno da se obezbedi prvo mesto u ligi.

Bilo bi glupo ali onda ne bi bili Wednesday.

Još mnogo bola čeka ovde. Sledeće sezone može samo manje bodova da se osvoji. Ono kad se sa setom prisećaš dana kada su ti špicevi odgovarali pred sudom za šverc životinja a trener bio Danny Wilson.

Posted
4 hours ago, Redoran said:

Bilo bi glupo ali onda ne bi bili Wednesday.

Još mnogo bola čeka ovde. Sledeće sezone može samo manje bodova da se osvoji. Ono kad se sa setom prisećaš dana kada su ti špicevi odgovarali pred sudom za šverc životinja a trener bio Danny Wilson.

Ma da jebeni De Bilde sva svojim dobermanima cini mi se.

Posted

Da da… pa čuveni par Donelly / O’Donnell na koji je skrljano 20m ondašnjih funti, pa imaš u timu vanvremenske genijalce tipa Carbone i Di Canio i prdneš u čabar, i misliš ne može gore. Jok i ne može.

Posted

Za Di Cania je pozato da je Dave Richards namerno uradio to sto je uradio kako bi kasnije postao predsednik Premier League, sve zbog licnih interesa. Ne sumnjam da je Richards najdrazi predsednik Wednesday-a kod navijaca West Hama. Poznat je i po tome sto nije hteo da postavi sponmen plocu za navijace Liverpoola koji su preminuli u tragediji.

Inace Richardsov sin je bio umesan u prevaru koju je Lester izveo pre nekih 10 godina. Na njegovo ime se vodila firma koja je bila registrovana na livadi u Sheffieldu i sponzorisala Lester.

O'Donnell je premino na terenu igrajuci za Motherwell.

Posted
17 hours ago, WTID said:

Kapiram da nema sanse da igraju na svom stadionu ako se plasiraju u EPL?

Pa kao stadion treba da im bude gotov sledeće godine. Mada su već 3 puta pomerali rok.

Tako da bi morali neke silne pare da ulože u ovaj sadašnji da bi zadovoljili PL zahteve. Vrlo zajebana situacija

Posted
5 minutes ago, Mercuzzio said:

Pa kao stadion treba da im bude gotov sledeće godine. Mada su već 3 puta pomerali rok.

Tako da bi morali neke silne pare da ulože u ovaj sadašnji da bi zadovoljili PL zahteve. Vrlo zajebana situacija

Pominje se MK kao moguca lokacija.

• +1 1
Posted

Ništa od Kerika, jbg

Posted

Luton-Coventry...

Ja ću za Luton u finalu, lepa je priča, iz championshipa u konferenciju pre 10-ak godina, zbog dugova, i onda od početka sve, i evo ih na pragu PL...

Posted

Coventry - Luton

Za koga se navija?¿

Posted

Nema veze, igra club iz grada u kojem se nalazi pozoriste Beograd i Beograd Plaza :D

Posted

Radomir je bese igrao za Luton..ja znam za koga cu.

Posted
1 minute ago, radisa said:

Luton-Coventry...

Ja ću za Luton u finalu, lepa je priča, iz championshipa u konferenciju pre 10-ak godina, zbog dugova, i onda od početka sve, i evo ih na pragu PL...

Koja si ti romanticna dusa, to mu dodje ko neki Mladenovac, Obrenovac. Al ajde, ja sam ocekivao Sefild u Premijer ligi.

Posted
6 minutes ago, Lancia said:

Coventry - Luton

Za koga se navija?¿

Za naseg Prekija...