May 29, 20222 yr 1 minute ago, renne said: Kako je pokraden Haderafild Ovo se bese vodi "Kao najskuplja tekma u fudbalu". Treba ili petlja ili manjak mozga da se radi ovako.
May 29, 20222 yr 1 minute ago, SNARC said: Ovo se bese vodi "Kao najskuplja tekma u fudbalu". Treba ili petlja ili manjak mozga da se radi ovako. Da. To joj je nick name
May 29, 20222 yr premier liga je imala dosta sreće što se opet desio ishod povoljniji za nju kao proizvod™ koji valja hajpovati
May 29, 20222 yr Aaaaaaaaaasssaaaaaaaa Konacno,posle toliko godina Edited May 29, 20222 yr by Bogotac
May 29, 20222 yr Ne može da se kaže baš zasluženo ali draže mi je da su Šumari prošli nego tim koji na ovakvoj utakmici ima 0 šuteva u okvir gola.
May 29, 20222 yr Huddersfield me podsetio na Wednesday iz 2016. godine kad smo dosli na Wembley i uplasili se. Steta sto je sudija pokvario mec. U svakom slucaju drago mi je za Forest, cestitke navijacima sa foruma.
May 29, 20222 yr This post was recognized by renne! Lancia was awarded 50 points. 20 godina u Brodu, jbt ni robove ne drze toliko na galijama.
May 29, 20222 yr 12 minutes ago, Lancia said: 20 godina u Brodu, jbt ni robove ne drze toliko na galijama. Zar ne bijaše 23?
May 29, 20222 yr Just now, ArleKino said: Zar ne bijaše 23? Ma slusam ove Spance, sta oni znaju, jos kad krenu da izgovaraju prezimena...kaze, ulazi u igru Suritj ja reko neki nas, jbt.
May 29, 20222 yr Just now, Lancia said: Ma slusam ove Spance, sta oni znaju, jos kad krenu da izgovaraju prezimena...kaze, ulazi u igru Suritj ja reko neki nas, jbt. Forest je ispao one sezone kad je United uzeo treble. Solskjaer im dao 4 gola za 10 minuta po ulasku sa klupe u mučnih 1-8.