mlatko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 kompjuter ne voli nešto NadalaNi KecmanovićaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zed Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Dobro je Thiem, Wawrinka, Zverev, Švarzman preko kod Nadala.
Ros Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 thiem protiv malog od gospe u prvom kolu?! biće vrlo gusto 1
Zizou Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Solidan zreb za Noleta i Rafu. Deluje da ce se Thiem najvise preznojiti do polufinala.
Milošica Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) Fenomenalan žreb. Zverev(iz Nadalove polovine) je čini mi se bolji na šljaci od Cicipasa,a tek od Medvedeva i Beretinija za klasu. Đokoviću su zapravo Agut i Busta najveće mine.Mada,na 3 seta... Hvala Vučiću na sastanku sa Trampom. Edited September 24, 2020 by Milošica
Jumanji Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Niko se ne bi bas obogatio od kladionice ovde prethodnih dana, ali pretpostavljam da niko i ne zali previse
Ras Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) 2 minutes ago, cedo said: Stvarno dobar zreb Čini se, ali kada je to bilo dobro? Edit: Jedino što je sada bitno je da ne mora da se mrcvari sa Timom, pa Nadalom. Videćemo šta će turnir doneti. Edited September 24, 2020 by Ras
Arkadija Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Žreb ko da ga je Nole sam birao. Bolje ne bi mogao, a da ne bude sumnjivo. 1
mlatko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Smrznuće se igrači. Danas je 17° i pada kiša. Ovaj vikend će biti još hladniji. Temperatura će se podići malo iduće sedmice, to 18° ali očekuje se kiša.Jeste veliki faktor gde će zagrevanja, Medical TO i termini mečeva dobiti na značaju. Sad će zažaliti ko nije imao (mogućnost da radi) treninge na otvorenom po hladnijem vremenuMože biti velikih iznenađenja prvih dana
Recommended Posts