Cash Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 37 minutes ago, Arkadija said: Duci je igrao odlično. Ovde je bukvalno jedan poen odlučio. Anderson uopšte nije bio bolji, pogotovo u petom setu. Steta sto Duci nije igrao protiv Sape. Sigurno bi pobedio
mlatko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Ruud i Thiem počinju fino da se mlate, potencijalni sledeći protivnici Wawa, Schwarzi i Nadal... Ako stigne u finale, svaka čast, nešto gledam ko može izaći finalista iz senke: Cecchinato?
Zli Gli Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Prvi gem drugog seta a oni vec pocrkali. Rud bi na sljaci igrao bar egal sa svima osim ove prve trojice, nije imao srece u zrebu.Vreme je da Stanislav opet osvoji, nije dugo nista.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Zli Gli Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Za poznavaoce poljskog jezika, kako se izgovara Iga Swiatek? Po Pesikanu, evo drugi put vec Shjontek.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
James Marshall Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Pa i vuče na neko Š(v)jontek, jeben je taj poljski
Lancia Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 hour ago, mlatko said: Ruud i Thiem počinju fino da se mlate, potencijalni sledeći protivnici Wawa, Schwarzi i Nadal... Ako stigne u finale, svaka čast, nešto gledam ko može izaći finalista iz senke: Cecchinato? muceni Zverev¿
mlatko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 muceni Zverev¿ispustiće danas dušuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tinman Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 48 minutes ago, Zli Gli said: Za poznavaoce poljskog jezika, kako se izgovara Iga Swiatek? Po Pesikanu, evo drugi put vec Shjontek. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
W.F.C. Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Onda je i fudbaler Pjatek ustvari Pjontek, i to je bila nedoumica. Ucimo jezike
mlatko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Onda je i fudbaler Pjatek ustvari Pjontek, i to je bila nedoumica. Ucimo jezike [emoji3]žabari ga i zovu PjontekInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Bogami, pati se nesto Stanislas...dočekala ga moja slutnja, još u prošlom kolu je trebao ispasti Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts