October 1, 20204 yr 37 minutes ago, Arkadija said: Duci je igrao odlično. Ovde je bukvalno jedan poen odlučio. Anderson uopšte nije bio bolji, pogotovo u petom setu. Steta sto Duci nije igrao protiv Sape. Sigurno bi pobedio
October 2, 20204 yr Ruud i Thiem počinju fino da se mlate, potencijalni sledeći protivnici Wawa, Schwarzi i Nadal... Ako stigne u finale, svaka čast, nešto gledam ko može izaći finalista iz senke: Cecchinato?
October 2, 20204 yr Prvi gem drugog seta a oni vec pocrkali. Rud bi na sljaci igrao bar egal sa svima osim ove prve trojice, nije imao srece u zrebu.Vreme je da Stanislav opet osvoji, nije dugo nista.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 2, 20204 yr Za poznavaoce poljskog jezika, kako se izgovara Iga Swiatek? Po Pesikanu, evo drugi put vec Shjontek.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 2, 20204 yr 1 hour ago, mlatko said: Ruud i Thiem počinju fino da se mlate, potencijalni sledeći protivnici Wawa, Schwarzi i Nadal... Ako stigne u finale, svaka čast, nešto gledam ko može izaći finalista iz senke: Cecchinato? muceni Zverev¿
October 2, 20204 yr 48 minutes ago, Zli Gli said: Za poznavaoce poljskog jezika, kako se izgovara Iga Swiatek? Po Pesikanu, evo drugi put vec Shjontek. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 2, 20204 yr Onda je i fudbaler Pjatek ustvari Pjontek, i to je bila nedoumica. Ucimo jezike [emoji3]žabari ga i zovu PjontekInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 2, 20204 yr Bogami, pati se nesto Stanislas...dočekala ga moja slutnja, još u prošlom kolu je trebao ispasti Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk