Jumanji Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 2 hours ago, Lancia said: samo se ti smej, ja sam iznenadjen. Aaaaa ribicaaaa 😁 Sada je tek vidim preko bw Kristina je dosta losija, ali gura se, odavno je na turu, i da jednojacane su bliznakinje. Evo upravo ispala i ona od Garbinje. Mnogo zanimljivih zenskih duela u sledecoj rudni, i jos vise neizvesnosti 🙃 Odlican GS, nema losih meceva, ovi uslovi izazavali pravo cudo.
Cash Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Jumanji ocel sutra Iga da razvali manekenku Bouchard.
Lancia Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 3 minutes ago, Cash said: Jumanji ocel sutra Iga da razvali manekenku Bouchard. Jel delis ti kintu sa Jumanji ako dobijes na kladjenju?¿ Pazi samo kako na kvarno izvlacis info
Jumanji Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 To me pitas zbog broja gemova? To stvarno pojma nemam, to je bas nezahvalno prognozirati i kod muskaraca.Ezeni nisam gledala piiii bas odavno, pre nego sto je nestala, ali cujem da je sada ovde ok, da se navodno vraca, tako ko zna mozda i uzme set. Iga favorit ofc.
Ras Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 hour ago, aram said: Pa jel me zajebavate da se Duci vratio sa 0:2?! Vratio se u Pazovu, ili gde već.
Ras Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Nisam gledao danas da bih mogao da komentarišem taj meč, ali sam nekako očekivao da bi mogao korak dalje. U Rimu se Duci sasvim dobro nosio sa Nadalom, iako je poraz na kraju bio ubedljiv. Bila je jako zanimljiva statistika da je na gem, ili dva pre kraja bio egal sa Nadalom u osvojenim poenima sa osnovne linije. Naravno, Rafa je bio taj koji je skraćivao poene.
Mil@n Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 10 minutes ago, aram said: a dobro, od njega i ovo dosta Što od njega, dečko je 20 i neki na svetu. Raspao se malo pred kraj.
aram Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 ma ne, nadao sam se i ja da prođe, ali super mi je da se vratio od 0:2 na 2:2, nije mu to baš običaj
Arkadija Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Duci je igrao odlično. Ovde je bukvalno jedan poen odlučio. Anderson uopšte nije bio bolji, pogotovo u petom setu.
Recommended Posts