October 1, 20204 yr Kolumbijac Galan (pred pobedom nad Sandgrinom) je vegan. I šta sad? ko će koga, ako ne svoj svoga?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 1, 20204 yr Šapovalova treba lemati i lemati. Dva puta je servirao za meč i oba puta je na kraju servirao duple servis greške. Naravno, posle svegih grešaka je servirao za ostanak u meču i , gle opet, dupla servis greška. Ne znam kako je kod njega u timu, ali teško je ovo gledati. Mislim da je imao preko 100 neiznuđenih grešaka
October 1, 20204 yr Uopste ne vidim preko tt fotke koje postavljate.Previse lak trening, Berankis bas nista, ali ocigleeno da ima taj neki problem sa ledjima i da mu ove teske lopte i uslovi nikako nisu isli na ruku.Sve u svemu peace of cake.Za dramu, malu dramu, dramicu, dramičicu cekamo neki sledeci mec -.-Samo 2 poena na svoj prvi servis izgubio i 70.pobeda na RG [emoji173]
October 1, 20204 yr Bravo Nole, ide na Kolumbijca pa na Hacanova. Gde moze da se gleda Milojevic, izgleda da preokrece? Edited October 1, 20204 yr by W.F.C.
October 1, 20204 yr 9 minutes ago, Arkadija said: Ne znam kako je kod njega u timu ovaj mu je trener (zamisli reket umesto zida)
October 1, 20204 yr Bravo Nole, ide na Kolumbijca pa na Hacanova. Gde moze da se gleda Milojevic, izgleda da preokrece? http://livetv.sx/enx/eventinfo/982487_nikola_milojevic_aljaz_bedene/
October 1, 20204 yr Sasvid dobro igrao i u prvom setu i imao brejk ali pad koncentracije... ima on ovde šanse, Slovenac je sporijiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk