Lancia Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 minute ago, Jumanji said: samo se ti smej, ja sam iznenadjen.
renne Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 12 minutes ago, Lancia said: samo se ti smej, ja sam iznenadjen. twins
mlatko Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Kolumbijac Galan (pred pobedom nad Sandgrinom) je vegan. I šta sad? ko će koga, ako ne svoj svoga?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Arkadija Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Šapovalova treba lemati i lemati. Dva puta je servirao za meč i oba puta je na kraju servirao duple servis greške. Naravno, posle svegih grešaka je servirao za ostanak u meču i , gle opet, dupla servis greška. Ne znam kako je kod njega u timu, ali teško je ovo gledati. Mislim da je imao preko 100 neiznuđenih grešaka 1
Jumanji Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Uopste ne vidim preko tt fotke koje postavljate.Previse lak trening, Berankis bas nista, ali ocigleeno da ima taj neki problem sa ledjima i da mu ove teske lopte i uslovi nikako nisu isli na ruku.Sve u svemu peace of cake.Za dramu, malu dramu, dramicu, dramičicu cekamo neki sledeci mec -.-Samo 2 poena na svoj prvi servis izgubio i 70.pobeda na RG [emoji173]
W.F.C. Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 (edited) Bravo Nole, ide na Kolumbijca pa na Hacanova. Gde moze da se gleda Milojevic, izgleda da preokrece? Edited October 1, 2020 by W.F.C.
Ros Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 9 minutes ago, Arkadija said: Ne znam kako je kod njega u timu ovaj mu je trener (zamisli reket umesto zida)
Jumanji Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Bravo Nole, ide na Kolumbijca pa na Hacanova. Gde moze da se gleda Milojevic, izgleda da preokrece? http://livetv.sx/enx/eventinfo/982487_nikola_milojevic_aljaz_bedene/ 1
mlatko Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Sasvid dobro igrao i u prvom setu i imao brejk ali pad koncentracije... ima on ovde šanse, Slovenac je sporijiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts