Jump to content

Ro18nd Garros 2020

Featured Replies

koi raspad. sve se pretvore u miki rorka. 

• Replies 1.8k
  • Views 79.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gone fishing
    gone fishing

meni se sviđa makedonski izraz natprevar  - on oslikava prirodu savremenog sporta, ko koga prevari, uspešniji prevarant pobeđuje

• Bemliga, kad se sve sabere - nije ovo danas tragedija, cak ni u trci za kozu. Tragedija je ona propustena sansa pre mesec dana u Njujorku.

Posted Images

3 minutes ago, nisam ja said:

koi raspad. sve se pretvore u miki rorka. 

Čak i filmska mu partnerka.

2 hours ago, Arkadija said:

On samo sa Noletom igra iznad mogućnosti. Ne verujem da će sa Timom odigrati tako. Ako i odigra, sledi Nadal sa kojim uvek igra spuštenih gaća.

Protiv Federera igra spustenih gaca

Bas se utripovala sudinica

Kljako opet treći meč dana

loptice su nove, a kad se navlaže postaju cigle

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Author

plakyyy

Svaka cast za kvalifikantkinju Italijanku Martinu Trevisan, izbacula Koko Gof, jesss, kakvo srce u onoj malenoj curi [emoji173]

49 minutes ago, Jumanji said:

Svaka cast za kvalifikantkinju Italijanku Martinu Trevisan, izbacula Koko Gof, jesss, kakvo srce u onoj malenoj curi emoji173.png

Bas sam hteo da proverim kako je igrala Kori Kori

Sa 19 duplih i ne nesto impresivno iako je fizicki, u odnosi na Italijanku, savrsena za ovaj sport, ali eto...

8 hours ago, Zli Gli said:

Mec Erani - Bertens klasican primer zasto ne gledati zenski tenis nikad, sve smo videli. Top 10 igracica koja veze nema i folira umor i povredu, penzionerka od metar i po koja se bori kao lavica ali ne moze da prebaci servis pa servira ispod ruke i cak i tako pravi duple, milion brejkova, Erani koja 4 miliona puta baca lopticu za servis iza glave pa nervira sve redom... jezivost u najboljem svetlu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

A ko prati ženski tenis ako ne igraju naše ili ne igraš kladaru. Jedina zanimljiva teniserka je bila Henin, ovo ostalo sve bezveze. Nema više ni Ruskinja.

Kasatkina :wub:

• Author

shapo gubi od macarene

Uh što bih voleo da Pella otkine 2-3 seta ovom uobraženku Busti

Iako ne volim šljakaše i fino gledam na njihovo razmomtiranje kao što je Fucsovich dao lep primer danas protiv Ramosa

Da li se iz nekog razloga ovaj Berankis zajebava? [emoji50]

Sent from my SM-N950F using controlled substances