nisam ja Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 koi raspad. sve se pretvore u miki rorka. 1
Ras Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 3 minutes ago, nisam ja said: koi raspad. sve se pretvore u miki rorka. Čak i filmska mu partnerka.
Cash Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 2 hours ago, Arkadija said: On samo sa Noletom igra iznad mogućnosti. Ne verujem da će sa Timom odigrati tako. Ako i odigra, sledi Nadal sa kojim uvek igra spuštenih gaća. Protiv Federera igra spustenih gaca 1
mlatko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 loptice su nove, a kad se navlaže postaju cigleInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Svaka cast za kvalifikantkinju Italijanku Martinu Trevisan, izbacula Koko Gof, jesss, kakvo srce u onoj malenoj curi [emoji173] 1
Cash Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 49 minutes ago, Jumanji said: Svaka cast za kvalifikantkinju Italijanku Martinu Trevisan, izbacula Koko Gof, jesss, kakvo srce u onoj malenoj curi Bas sam hteo da proverim kako je igrala Kori Kori
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Sa 19 duplih i ne nesto impresivno iako je fizicki, u odnosi na Italijanku, savrsena za ovaj sport, ali eto... 1
Zed Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 8 hours ago, Zli Gli said: Mec Erani - Bertens klasican primer zasto ne gledati zenski tenis nikad, sve smo videli. Top 10 igracica koja veze nema i folira umor i povredu, penzionerka od metar i po koja se bori kao lavica ali ne moze da prebaci servis pa servira ispod ruke i cak i tako pravi duple, milion brejkova, Erani koja 4 miliona puta baca lopticu za servis iza glave pa nervira sve redom... jezivost u najboljem svetlu. Sent from my SM-G973F using Tapatalk A ko prati ženski tenis ako ne igraju naše ili ne igraš kladaru. Jedina zanimljiva teniserka je bila Henin, ovo ostalo sve bezveze. Nema više ni Ruskinja.
mlatko Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Uh što bih voleo da Pella otkine 2-3 seta ovom uobraženku BustiIako ne volim šljakaše i fino gledam na njihovo razmomtiranje kao što je Fucsovich dao lep primer danas protiv Ramosa
Max Morlock Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Da li se iz nekog razloga ovaj Berankis zajebava? [emoji50]Sent from my SM-N950F using controlled substances
Recommended Posts