mlatko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Koepfler nema oružje da se suprotstavi Wawi a Serena se povukla bez borbe, zbog povrede Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Ju juuu kako Stanislas bije, kako igra bice strasan mec sa Timom
cedo Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 (edited) i onda kes pita sto se plasimo stanimala mada ... ne verujem da moze igrati toliko dobro kao nekada Edited September 30, 2020 by cedo
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Opasno mu ovi uslovi odgovaraju. Kepfer cak i nije odigrao toliko lose, ono sto sam videla, ali ovaj je neverovatan.Ma kakvi spremao se, fizicki i igracki je top, jedino mentalno ako kljokne.
mlatko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Usrao se nemac malo kao i u prvom setu ali izvukao je ovaj treći uz pomoć servisa. Da vidimo reakciju sadInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Šmiedlova posle Venus izbacila lako i Azarenku, grešila beloruskinja nenormalno. sad kad se okomi na organizaciju Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Mec Erani - Bertens klasican primer zasto ne gledati zenski tenis nikad, sve smo videli. Top 10 igracica koja veze nema i folira umor i povredu, penzionerka od metar i po koja se bori kao lavica ali ne moze da prebaci servis pa servira ispod ruke i cak i tako pravi duple, milion brejkova, Erani koja 4 miliona puta baca lopticu za servis iza glave pa nervira sve redom... jezivost u najboljem svetlu.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Videla sam neke delove tog meca, cirkus pravi.
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 A Bertens u kolicima izveli.Pa ludilo! [emoji1]
mlatko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Mec Erani - Bertens klasican primer zasto ne gledati zenski tenis nikad, sve smo videli. Top 10 igracica koja veze nema i folira umor i povredu, penzionerka od metar i po koja se bori kao lavica ali ne moze da prebaci servis pa servira ispod ruke i cak i tako pravi duple, milion brejkova, Erani koja 4 miliona puta baca lopticu za servis iza glave pa nervira sve redom... jezivost u najboljem svetlu.Sent from my SM-G973F using Tapatalkistina, uslovi za igru nisu za teniserkeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Apsolutno je isto u svim uslovima, nema razlike. Osim Serene koja je medju zenama kao kiborg i dobija na snagu, i povremenih dobrih momenata Halep i mozda jos poneke, ovo sve ostalo je bas jako jadno i tragikomicno. I motorika pokreta i inteligencija u igri i sve je kod muskaraca na svemirskom nivou u odnosu na zene.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Arkadija Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 3 hours ago, Jumanji said: Ju juuu kako Stanislas bije, kako igra bice strasan mec sa Timom On samo sa Noletom igra iznad mogućnosti. Ne verujem da će sa Timom odigrati tako. Ako i odigra, sledi Nadal sa kojim uvek igra spuštenih gaća.
Jumanji Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Daleko je Sten od PF, pricam kako mocno izgleda, kao nekada i kako mu ovi uslovi strasno odgovaraju, a otom-potom, sa Timom i te kako moze da se tuce.Ova nasa nije stala sa jednom intervencijom :( mehhh bzvz
Ras Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 (edited) 5 hours ago, mlatko said: tek sad vidim da Ros nije Ras, još da naučim da vas razlikujem Lako je - ja sam anlfabeta. 48 minutes ago, Jumanji said: Ova nasa nije stala sa jednom intervencijom :( mehhh bzvz Još samo malo da podupre krokodila. Edited September 30, 2020 by Ras 1
Recommended Posts