Lancia Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 minute ago, SNARC said: Jel ima ovde neko da misli da je Novak sam kriv zbog ovoga sto mu se desilo ? Nekako kao da smo odjednom postali forum Informera i srpskog telegrafa. I ti sad sviras kurcu, naravno da je sam kriv, sto opet ne znaci da je uradjeno s namerom i da nije bilo glume.
Mil@n Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Rene, da li si čoveče realan?! Nabio lopticu ka pozadi GDE UGLAVNOM STOJE SUDIJE. Ako si to uradio, postoji šansa da nekoga pogodiš. I ti ga sad braniš jer nije promašio. Sam je kriv i ispao je neopisiva magarčina!
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) ali je pogodio e da li stvarno mislite da je u trenutku kada je loptica pogodila ovoj penzionerki prošlo kroz glavu, sad ću da legnem i kukam, a ovog će da izbace sa turnira zato što je srbin/osnovao tkz udruženje igrača i onda će ga glavni sudija izbaciti sa turnira i nikada neće stići rodžera, a rolex će meni pokloniti sat kojim ću otplatiti hipoteku na garsonjeru na menhetnutm Edited September 6, 2020 by kud u maglu Simoviću 4 1 2
Ras Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) 4 minutes ago, Tsai said: Jeste, al ne vidim da je ovo za vishe od opomene. Shapovalov je gadjao sudiju u glavu, planski Ne, nije. Šapo je bez kontrole (iz besa) raspalio po loptici i pogodio sudiju u glavu. Edited September 6, 2020 by Ras
189- Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 zbog cega bi sudija glumila bilo sta? jak udarac u grlo je vrlo zajeban osecaj.
Lloyd Wyman Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 minute ago, SNARC said: Jel ima ovde neko da misli da je Novak sam kriv zbog ovoga sto mu se desilo ? Nekako kao da smo odjednom postali forum Informera i srpskog telegrafa. Naravno da je sam kriv. On je udario lopticu. Poenta je da je odluka prestroga. Na donosenje takve odluke sigurno da su imale uticaja i njegove vanterenske aktivnosti.
SNARC Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Just now, Lancia said: I ti sad sviras kurcu, naravno da je sam kriv, sto opet ne znaci da je uradjeno s namerom i da nije bilo glume. Postoji snimak na kome se sve vidi..da je htela da odglumi postojao bi bar sekund pauze izmedju udarca i pada. Ovako..ili nije odglumila ili je sve organizovamo unapred sa Novakom kao saucesnikom a gospodjaje Meril Strip licno. 1
Mil@n Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 minute ago, 189- said: zbog cega bi sudija glumila bilo sta? jak udarac u grlo je vrlo zajeban osecaj. Zato što su im rekli ovako: "Slušajte, Novak je srao po atp-u i US openu, ako vas kojim slučajem glupavi magarac pogodi lopticom solidnom snagom, padnite kao mrtvi. To se inače dešava jedfnom u 15 godina, ali moramo biti spremni an sve što govno iz Srbije može izbaciti sa tura" 1 minute ago, Lloyd Wyman said: Naravno da je sam kriv. On je udario lopticu. Poenta je da je odluka prestroga. Na donosenje takve odluke sigurno da su imale uticaja i njegove vanterenske aktivnosti. Na osnogu čega pričaš da je odluka prestroga? 1
Milošica Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) 3 minutes ago, 189- said: zbog cega bi sudija glumila bilo sta? jak udarac u grlo je vrlo zajeban osecaj. Ovde si u pravu,da se razumemo.Ne mora ni jak,bilo kakav.Valjalo bi da niko od nas ne potencira da je glumila,na stranu to što mislim da je dikvalifikacija skandal. Edited September 6, 2020 by Milošica
cedo Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 11 minutes ago, mlatko said: zato što je pravilo da je diskvalifikacija automatska ako se ovako nešto desi. Namera nije važna ako nije tokom poena daj to pravilo ako ti nije tesko
Lloyd Wyman Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Najbolje sad da je Djokovic tuzi zbog povrede ugleda i pretrpljenu finansijsku stetu.
Tsai Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Zaprsvo je vece sranje ta povreda ramena nego ova diskvalifikacija. Sanse za 18.su vec za dve nedeljr
renne Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Završio je on svoje A za sve je kriv onaj jedan milimetar
Lancia Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) 5 minutes ago, 189- said: zbog cega bi sudija glumila bilo sta? jak udarac u grlo je vrlo zajeban osecaj. Ovo je bilo sve osim jakog udarca. jak udarac je bio npr kad je Nadal pogodio nehotice onu devojcicu sto skuplja lopte. Edited September 6, 2020 by Lancia
harper lee Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 2 minutes ago, Mil@n said: Rene, da li si čoveče realan?! Nabio lopticu ka pozadi GDE UGLAVNOM STOJE SUDIJE. Ako si to uradio, postoji šansa da nekoga pogodiš. I ti ga sad braniš jer nije promašio. Sam je kriv i ispao je neopisiva magarčina! Postoji sansa da pogodis sudiju tokom celog meca, more igraca do sada je posle odigranog poena ili zavrsenog gema lopticu iz dzepa degaziralo ka coskovima terena. Prosto je nesrecan sticaj okolnosti da je loptica pogodila ovu dramoserku, desava se jednom u 100 hiljada puta. Naravno da je sam kriv jer je sam udario lopticu a nije morao ali diskvalifikovati prvog igraca sveta zato sto je nenamerno pogodio nekoga na terenu lopticom nije nista drugo do osveta zbog osnivanja unije igraca. Bukvalno ne postoji drugi igrac iz prvih 100 koji bi zbog ovoga popasao suspenziju.
Recommended Posts