Jump to content
IGNORED

UScovidOPEN 2020

renne

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, harper said:

Nema splavova ali ima dosta teniserki samih po sobama.:D

Neceg ima, ccccc kakav lik

Nego, odlozen mec navodno za 23h Zverev-Manarino, niko je zna zbog cega, svi su u cudu, kad iskocilo ovo

Odlican Fric, sve bolje i bolje igra, dobio prvi protiv Sapovalova, a drago mi je sto je ono djubrence Evans ispao 🙂

Posted
1 hour ago, renne said:

kako, šta prijavljuje

Sve je neki youtube. Nema Eurosporta ili Sportkluba.

Posted
7 minutes ago, renne said:

I, imam stream, a radi se o live youtube i imam 3x3 basket. Pored toga ima chanels a to nije stream. Kako dobijes eurosport i sportklub?

Posted
2 minutes ago, Stanisa said:

I, imam stream, a radi se o live youtube i imam 3x3 basket. Pored toga ima chanels a to nije stream. Kako dobijes eurosport i sportklub?

Tvoj link je drugaciji. Instalirao sam aplikaciju i imam veliki broj streamova. Hvala.

Posted

Ako mnogo amera dođe na RG sad će da se izrodi haos oko svakakvih covidiota, ako uopšte bude i odigran.

Posted

Odlican prvi set, bez po muke, odlican tempo, servis sasvim pristojan. DS sljaka 😉

Posted

Ko nije gledao sada, obavezno neka ujutro premota ili odgleda reprizu - čisto savršenstvo.

Posted

Ovaj nivo igre daleko iznad konkurencije. Ako ponovi jos 4 puta uzima lagano

Posted

Ulepšalo mi jutro kad sam jutros video

Posted

Ma pusti Novaka... Kakav je Srki bio sinoć? 😀

Posted

Probudila se jutros rano i odgledala skoro ceo 5. set izmedju Borne i Cicija. Mnogo gresi Stefanos, oni nekontrolisani udarci u vis, pa onda u taj brejku odservirao 2 od ukupno 3 duple servis greske, mentalno je on jako los. Dok je Borna odigrso odlicno. To nisam videla, ali spasao je 6 mec lopti u 4. setu.

Posted

cici propustio 3 meč lopte na svoj servis. zato ga smatraju novim federerom

• Haha 1