September 4, 20204 yr 18 minutes ago, harper said: Nema splavova ali ima dosta teniserki samih po sobama. Neceg ima, ccccc kakav lik Nego, odlozen mec navodno za 23h Zverev-Manarino, niko je zna zbog cega, svi su u cudu, kad iskocilo ovo Odlican Fric, sve bolje i bolje igra, dobio prvi protiv Sapovalova, a drago mi je sto je ono djubrence Evans ispao 🙂
September 4, 20204 yr 1 hour ago, renne said: kako, šta prijavljuje Sve je neki youtube. Nema Eurosporta ili Sportkluba.
September 4, 20204 yr 7 minutes ago, renne said: samo ovo https://www.mobdro.bz/ I, imam stream, a radi se o live youtube i imam 3x3 basket. Pored toga ima chanels a to nije stream. Kako dobijes eurosport i sportklub?
September 4, 20204 yr 2 minutes ago, Stanisa said: I, imam stream, a radi se o live youtube i imam 3x3 basket. Pored toga ima chanels a to nije stream. Kako dobijes eurosport i sportklub? Tvoj link je drugaciji. Instalirao sam aplikaciju i imam veliki broj streamova. Hvala.
September 4, 20204 yr Ako mnogo amera dođe na RG sad će da se izrodi haos oko svakakvih covidiota, ako uopšte bude i odigran.
September 4, 20204 yr Odlican prvi set, bez po muke, odlican tempo, servis sasvim pristojan. DS sljaka 😉
September 5, 20204 yr Ko nije gledao sada, obavezno neka ujutro premota ili odgleda reprizu - čisto savršenstvo.
September 5, 20204 yr Probudila se jutros rano i odgledala skoro ceo 5. set izmedju Borne i Cicija. Mnogo gresi Stefanos, oni nekontrolisani udarci u vis, pa onda u taj brejku odservirao 2 od ukupno 3 duple servis greske, mentalno je on jako los. Dok je Borna odigrso odlicno. To nisam videla, ali spasao je 6 mec lopti u 4. setu.