Jumanji Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 18 minutes ago, harper said: Nema splavova ali ima dosta teniserki samih po sobama. Neceg ima, ccccc kakav lik Nego, odlozen mec navodno za 23h Zverev-Manarino, niko je zna zbog cega, svi su u cudu, kad iskocilo ovo Odlican Fric, sve bolje i bolje igra, dobio prvi protiv Sapovalova, a drago mi je sto je ono djubrence Evans ispao 🙂
Stanisa Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 1 hour ago, renne said: kako, šta prijavljuje Sve je neki youtube. Nema Eurosporta ili Sportkluba.
Stanisa Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 7 minutes ago, renne said: samo ovo https://www.mobdro.bz/ I, imam stream, a radi se o live youtube i imam 3x3 basket. Pored toga ima chanels a to nije stream. Kako dobijes eurosport i sportklub?
Stanisa Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 2 minutes ago, Stanisa said: I, imam stream, a radi se o live youtube i imam 3x3 basket. Pored toga ima chanels a to nije stream. Kako dobijes eurosport i sportklub? Tvoj link je drugaciji. Instalirao sam aplikaciju i imam veliki broj streamova. Hvala.
mlatko Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Ako mnogo amera dođe na RG sad će da se izrodi haos oko svakakvih covidiota, ako uopšte bude i odigran.
Jumanji Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Odlican prvi set, bez po muke, odlican tempo, servis sasvim pristojan. DS sljaka 😉
Nikola77 Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Ko nije gledao sada, obavezno neka ujutro premota ili odgleda reprizu - čisto savršenstvo.
tsva Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Ovaj nivo igre daleko iznad konkurencije. Ako ponovi jos 4 puta uzima lagano
renne Posted September 5, 2020 Author Posted September 5, 2020 Ulepšalo mi jutro kad sam jutros video
Jean-Luc Picard Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Ma pusti Novaka... Kakav je Srki bio sinoć? 😀
Arkadija Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Probudila se jutros rano i odgledala skoro ceo 5. set izmedju Borne i Cicija. Mnogo gresi Stefanos, oni nekontrolisani udarci u vis, pa onda u taj brejku odservirao 2 od ukupno 3 duple servis greske, mentalno je on jako los. Dok je Borna odigrso odlicno. To nisam videla, ali spasao je 6 mec lopti u 4. setu.
Ros Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 cici propustio 3 meč lopte na svoj servis. zato ga smatraju novim federerom 1
Recommended Posts