mlatko Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Filip se budi (po)lako, izgubio je samo jedan set. U drugom vodi 2:0... najgori rezultat? servira ko Giorgi
Arkadija Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 I onda je toliko lose servirao ,da Gofan nije morao ni da se potrudi da vrati brejk.
Arkadija Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Šta je Filipu? Već jedno 5 puta posle riterna uopšte se ne pomeri sa mesta i onda Gofan treba da samo lopticu prebaci preko.
Arkadija Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Izvuće se Krajinović, spasao jednu set loptu i maznuo brejk. Da je bio koncentrisaniji, ovaj set je trebalo već da dobije.
Ras Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Ne vredi, previše UE! Filip se verovatno fizički ne oseća najbolje. Dva loša voleja u TB, posebno onaj u prvom poenu, nisu baš njegove tipične greške.
Jumanji Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Sto rece komentator, Gofan se bas trudi da izgubi set, ali Filip nije raspolozen. Boze kakav mu je ovo tenis posle onakvog nivoa od covid19, pihhh. Kalsicno ssmoubistvo. A da kojim slucajem dodje do Novaka, igrao bi kao besan 😑
renne Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 25 minutes ago, Lancia said: jedini spas je da Renne nastavi da mraci ne mogu ja da mračim koliko ovaj može dusere
Stanisa Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 On 2.9.2020. at 20:16, Tsai said: da pozivi renne, nox i mobdro Ja nikako da dobijem live stream u mobdro.
Jumanji Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Sta je da ovim covekom? Da nije u NY bablu, pomislila bih da je splavario celu noc
renne Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 39 minutes ago, Stanisa said: Ja nikako da dobijem live stream u mobdro. kako, šta prijavljuje
harper lee Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 54 minutes ago, Jumanji said: Sta je da ovim covekom? Da nije u NY bablu, pomislila bih da je splavario celu noc Nema splavova ali ima dosta teniserki samih po sobama.
Recommended Posts