September 9, 20204 yr Buljarica Brothers posle najgore sezone u svojoj 11-godišnjoj istoriji, ove sezone napada šampionsku titulu u PPP Premer
September 9, 20204 yr Author 11 ljudi za sada ušlo u Premer. @zoki nek javi uskoro brojno stanje u Brodu. što se tiče situacije sa nazivima timova - još @cvrlle, @porucnik vasic i @Pokojni Ruxin da potvrde. Premer (20 timova) Kloppopool @Behemoth Pokusni Kunići @Gylfi Pleasure Trotters Inc. @Moća Argentina Utd @ducca Jako do samog krajatm @copkillah Petoletka @Sam Spade FC Ronin @John Coltrane EON @adasevic Lezilebovich city @Lezilebovich Queens Park Andjus @Dziber Bobi van kenobi @ubibobi leteci magarci @levi ??? @cvrlle Topolice UTD @nick1986 Buljarica Brothers @Mercuzzio djubretari @sabahudin Big Giant Heads @Tolaa Mean Machine @Remi OFK Poljanche @Svarog Luzeri junajted @Bogotac Brod (24 tima) FK Pastir @Baba Ji rrr rrr @189- pfcjagodina @nusknvp Lic @Garnirung United City MCFC @cartman Pustinjske Lisice @Azdaja Goluždravi tići @Mindaugas Žukauskas Црвени ђаволи @Подсемафорска 20 Ultimo Spritzer Boys @Hobbit slayer FC Gorgonzole @goofs ??? @porucnik vasic Midsomer United @San Epifanio Beatles @Spelinea Sokolovici UTD @Hudersfield EasyOn Condoms @Bustin Cuvari Tradicije @zoki Pantelia Stars @pantelia Limanac UTD @keljans kupovna pilad @lazni FC Vrezina Utd @Kec u Nisu ljudi kec uNisu Đavolji advokat @Random Buffon United @de Sisti 25. maj @Daddy Cool ??? @Pokojni Ruxin
September 9, 20204 yr 18 se ukrcalo, čekam još 5 kojima sam poslao plus Redoran ili sam nekog sa Svarogove tabele zaboravio, nek se javi
September 9, 20204 yr 1 hour ago, Daddy Cool said: u Brodu nas je ovog trenutka 21 Pošto je Ruxin propo, čekamo @laznii @porucnik vasicda uđu, i još ću poslati @Redoranda nas bude 24. Ako se on ne javi dolazi na uvek neugodni Average
September 9, 20204 yr ako fali timova za beton lige tu su Squeaky Ducks. @Svarog tim je vec u ppp classic
September 10, 20204 yr 6 hours ago, de Sisti said: Jel ppp classic moze svako da igra ili samo vidjenijitm forumasi? there you go https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/i0wejh