Mercuzzio Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Buljarica Brothers posle najgore sezone u svojoj 11-godišnjoj istoriji, ove sezone napada šampionsku titulu u PPP Premer 1
Svarog Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 11 ljudi za sada ušlo u Premer. @zoki nek javi uskoro brojno stanje u Brodu. što se tiče situacije sa nazivima timova - još @cvrlle, @porucnik vasic i @Pokojni Ruxin da potvrde. Premer (20 timova) Kloppopool @Behemoth Pokusni Kunići @Gylfi Pleasure Trotters Inc. @Moća Argentina Utd @ducca Jako do samog krajatm @copkillah Petoletka @Sam Spade FC Ronin @John Coltrane EON @adasevic Lezilebovich city @Lezilebovich Queens Park Andjus @Dziber Bobi van kenobi @ubibobi leteci magarci @levi ??? @cvrlle Topolice UTD @nick1986 Buljarica Brothers @Mercuzzio djubretari @sabahudin Big Giant Heads @Tolaa Mean Machine @Remi OFK Poljanche @Svarog Luzeri junajted @Bogotac Brod (24 tima) FK Pastir @Baba Ji rrr rrr @189- pfcjagodina @nusknvp Lic @Garnirung United City MCFC @cartman Pustinjske Lisice @Azdaja Goluždravi tići @Mindaugas Žukauskas Црвени ђаволи @Подсемафорска 20 Ultimo Spritzer Boys @Hobbit slayer FC Gorgonzole @goofs ??? @porucnik vasic Midsomer United @San Epifanio Beatles @Spelinea Sokolovici UTD @Hudersfield EasyOn Condoms @Bustin Cuvari Tradicije @zoki Pantelia Stars @pantelia Limanac UTD @keljans kupovna pilad @lazni FC Vrezina Utd @Kec u Nisu ljudi kec uNisu Đavolji advokat @Random Buffon United @de Sisti 25. maj @Daddy Cool ??? @Pokojni Ruxin
zoki Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 18 se ukrcalo, čekam još 5 kojima sam poslao plus Redoran ili sam nekog sa Svarogove tabele zaboravio, nek se javi
Svarog Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 6 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne računajte ipak na mene
zoki Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 hour ago, Daddy Cool said: u Brodu nas je ovog trenutka 21 Pošto je Ruxin propo, čekamo @laznii @porucnik vasicda uđu, i još ću poslati @Redoranda nas bude 24. Ako se on ne javi dolazi na uvek neugodni Average
banecare1 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 ako fali timova za beton lige tu su Squeaky Ducks. @Svarog tim je vec u ppp classic
de Sisti Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Jel ppp classic moze svako da igra ili samo vidjenijitm forumasi?
Moća Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Svi igraju klasik tu nema ogranicenja. Samo nadji kod mislim da @Ros ima. 1
Ros Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 6 hours ago, de Sisti said: Jel ppp classic moze svako da igra ili samo vidjenijitm forumasi? there you go https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/i0wejh 1
Recommended Posts