Bogotac Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Prvo nek se izbace spiskovi ko je u Premeru a ko u Brodu.
John Coltrane Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Kakva je ovo diskriminacija elitnog ranga? Za Brod moze kod za Premer ne moze?!
Svarog Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 (edited) dakle, završen je zabavniji deo tj. predigra predsezona. @MancMellow, @nbg4ever i @Redoran se nisu javili. Manc je izgleda napustio forum u maju, a nbg4ever nije nista pisao od avgusta prosle godine. nismo sigurni šta je s Redoranom, nema ga na forumu 2 nedelje otprilike, ali obzirom na njegov poznati PPPFPL staž ako se javi i sa zakašnjenjem izmislićemo mu mesto u Brodu. elem, sastavi liga... Premer (20 timova) Kloppopool @Behemoth Pokusni Kunići @Gylfi Pleasure Trotters Inc. @Moća Argentina Utd @ducca Jako do samog krajatm @copkillah Petoletka @Sam Spade FC Ronin @John Coltrane EON @adasevic Lezilebovich city @Lezilebovich Queens Park Andjus @Dziber Bobi van kenobi @ubibobi leteci magarci @levi ??? @cvrlle Topolice UTD @nick1986 ??? @Mercuzzio djubretari @sabahudin Misirke @Tolaa Mean Machine @Remi OFK Poljanche @Svarog ??? @Bogotac Brod (24 tima) FK Pastir @Baba Ji rrr rrr @189- pfcjagodina @nusknvp Lic @Garnirung United City MCFC @cartman Pustinjske Lisice @Azdaja ??? @Mindaugas Žukauskas Црвени ђаволи @Подсемафорска 20 Ultimo Spritzer Boys @Hobbit slayer FC Gorgonzole @goofs ??? @porucnik vasic Midsomer United @San Epifanio Beatles @Spelinea Sokolovici UTD @Hudersfield ??? @Bustin Cuvari Tradicije @zoki Pantelia Stars @pantelia Limanac UTD @keljans kupovna pilad @lazni ??? @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ??? @Random ??? @de Sisti ??? @Daddy Cool ??? @Pokojni Ruxin ja za par minuta formiram Premer ligu i šaljim privatnu poruku članovima za upad. @zokije napravio Brod i ključevi za ukrcavanje su kod njega. dodatno, molim sve pored čijih imena je ??? da nam potvrde ime svojih timova što pre. znam da su neki menjali, neki možda nisu još aktivirali tim pa se ne vide sa starim nazivom. nema smisla da ne znamo s kim se napucavamo i koga (kontra)džinksujemo po forumu. Edited September 8, 2020 by Svarog
de Sisti Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Buffon United Edit. @Svarog Edited September 8, 2020 by de Sisti 1
ducca Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Samo da iskoristim da zamolim nekog od cenjenih kolega forumaša ko bi igrao draft da se zapljune u odgovarajućoj temi i preuzme kod, draft je u četvrtak u 21h. Fali 1 igrač. Zahvaljujemo unapred.
Daddy Cool Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 4 hours ago, Svarog said: dakle, završen je zabavniji deo tj. predigra predsezona. @MancMellow, @nbg4ever i @Redoran se nisu javili. Manc je izgleda napustio forum u maju, a nbg4ever nije nista pisao od avgusta prosle godine. nismo sigurni šta je s Redoranom, nema ga na forumu 2 nedelje otprilike, ali obzirom na njegov poznati PPPFPL staž ako se javi i sa zakašnjenjem izmislićemo mu mesto u Brodu. elem, sastavi liga... Premer (20 timova) Kloppopool @Behemoth Pokusni Kunići @Gylfi Pleasure Trotters Inc. @Moća Argentina Utd @ducca Jako do samog krajatm @copkillah Petoletka @Sam Spade FC Ronin @John Coltrane EON @adasevic Lezilebovich city @Lezilebovich Queens Park Andjus @Dziber Bobi van kenobi @ubibobi leteci magarci @levi ??? @cvrlle Topolice UTD @nick1986 ??? @Mercuzzio djubretari @sabahudin Misirke @Tolaa Mean Machine @Remi OFK Poljanche @Svarog ??? @Bogotac Brod (24 tima) FK Pastir @Baba Ji rrr rrr @189- pfcjagodina @nusknvp Lic @Garnirung United City MCFC @cartman Pustinjske Lisice @Azdaja ??? @Mindaugas Žukauskas Црвени ђаволи @Подсемафорска 20 Ultimo Spritzer Boys @Hobbit slayer FC Gorgonzole @goofs ??? @porucnik vasic Midsomer United @San Epifanio Beatles @Spelinea Sokolovici UTD @Hudersfield ??? @Bustin Cuvari Tradicije @zoki Pantelia Stars @pantelia Limanac UTD @keljans kupovna pilad @lazni ??? @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ??? @Random ??? @de Sisti ??? @Daddy Cool ??? @Pokojni Ruxin ja za par minuta formiram Premer ligu i šaljim privatnu poruku članovima za upad. @zokije napravio Brod i ključevi za ukrcavanje su kod njega. dodatno, molim sve pored čijih imena je ??? da nam potvrde ime svojih timova što pre. znam da su neki menjali, neki možda nisu još aktivirali tim pa se ne vide sa starim nazivom. nema smisla da ne znamo s kim se napucavamo i koga (kontra)džinksujemo po forumu. Bio i biće 25 maj! 1
Mindaugas Žukauskas Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Goluždravi tići, podmladio sam tim ove sezone pa očekujem plasman oko sredine tabele sa tankim aspiracijama ka baražu. Realno plasman u Premer očekujem za dvenajdaljetri godine. 1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 FC Vrezina Utd, pa da vidimo kako cemo se snaci u ovome.. 1
zoki Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 13 putnika Broda je tu, sad sam poslao još 10 kodova, neko mi je promakao sa spiska, nek se javi koga sam propustio
Bogotac Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Luzeri junajted su tu,napad na titulu pocinje 1
Tolaa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Moj tim je promenio ime, umesto Misirki sad su tu Big Giant Heads. 1
Recommended Posts