May 3, 20213 yr @ moca hail i za utd., imam standardnih 18+ na klupi... Edited May 3, 20213 yr by Dziber
May 5, 20213 yr 2 minutes ago, copkillah said: Manchester United v Liverpool rearranged to Thursday May 13. 815ko Meč MU - Lester je pomeren dan unazad, trebalo je da se igra 12. 09 May – Man United vs. Aston Villa 11 May – Man United vs. Leicester 13 May – Man United vs. Liverpool Mutd ima trostruko kolo... Ne secam se takve situacije u poslednjih nekoliko sezona
May 7, 20213 yr Kažu stariji nije bilo od Midslbroa iliti Srednjeva. Prije nekih 15ak godina. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
May 8, 20213 yr 5 poraza uz samo 1 pobedu i pad sa 3 na 11 mesto Desperate time calls for desperate measure odoh u -12 i bench boost
May 15, 20213 yr Zaboravih na kratki apdejt: -Pobeda i pored odlaska u minus 20 -Pobeda za osvojenu titulu u Premeru -Titula obezbeđena simultano sa Sitijem -Titula koja je ostala Prslinov nedosanjani san (Ne znam baš da li bi je menjao za Bari 91' ali tu mu je negde po bitnosti) I najvažnije od svega, ispravljena je prošlogodišnja nepravda na najpravedniji način!
May 16, 20213 yr 17 hours ago, ubibobi said: Zaboravih na kratki apdejt: -Pobeda i pored odlaska u minus 20 -Pobeda za osvojenu titulu u Premeru -Titula obezbeđena simultano sa Sitijem -Titula koja je ostala Prslinov nedosanjani san (Ne znam baš da li bi je menjao za Bari 91' ali tu mu je negde po bitnosti) I najvažnije od svega, ispravljena je prošlogodišnja nepravda na najpravedniji način! Dobro je, sledeće sezone igraš Super Ligu sa Juventusom, Barsom i Realom Spoiler Sve čestitke, surovo si dominirao drugi deo sezone
May 16, 20213 yr 7 minutes ago, John Coltrane said: Dobro je, sledeće sezone igraš Super Ligu sa Juventusom, Barsom i Realom Hide contents Sve čestitke, surovo si dominirao drugi deo sezone Kakva crna Super liga, ako si primetio svi bivši šampioni (izuzev Kunića) su ili odustali ili su se preselili u niži rang Što se tiče prve opcije, bilo bi nekorektno iduće sezone ne braniti titulu pa je samim tim ova druga opcija itekako otvorena
May 17, 20213 yr Svaka cast @ubibobi, a secam se dana kada smo se zajedno prikljucili ovoj veseloj druzini... A vidi tebe sada, na krov sveta si se popeo. Ponos nase generacije fantazi polaznika!
May 17, 20213 yr 4 minutes ago, San Epifanio said: Svaka cast @ubibobi, a secam se dana kada smo se zajedno prikljucili ovoj veseloj druzini... A vidi tebe sada, na krov sveta si se popeo. Ponos nase generacije fantazi polaznika! Hvala klasić, vidim da si u ozbiljnoj borbi za povratak, želim ti uspeh pa da vojujemo nanovo!
May 17, 20213 yr Dva kola do kraja, imam drugi najbolji classic skor u brodligi, i (ne)cvrsto drzim jako 10to mesto, cari FPLa