Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

Pakao od sezone se nastavlja,

pred 90. minut Totenhema, treba mi da se zavrsi utakmica i da moja 3 odbrambena igraca ukupno imaju 6 bodova.

Epilog: Son daje gol, meni Stones dobija crveni i ostadoh zakucan za dno tabele bez neke nade da osim ludackom serijom od 6 pobeda izborim opstanak.

Brod vidimo se.

Posted

Koliko uopste ekipa ispada iz premera? Jel 3?

Posted

Poslednja tri ispadaju direktno dok 16. i 17. iz Premera vs 4. i 5. iz Shipa odlučuju na osnovu više osvojenih klasik poena..tako je barem bilo do sada 

• Hvala 1
Posted

zar nije logicno da 4. i 5. uvek imaju vise bodova od 16. i 17...?

Posted (edited)

U premeru trenutno osamnaesti ima preko 100 poena više od šestoplasiranog

Edited by ubibobi
Posted (edited)

Ahhaha ne, oba igrača su iz Premera.

Naravno da se dešava da neko sakupi veliki broj poena uz malo bodova i obrnuto...H2H je i stvar sreće budimo realni.

Edited by ubibobi
Posted

jeste sreca ali da bas toliko taj osamnaesti da nije imao srece ;D ili je sesti imao previse...

Posted

Pa očigledno ima tu od svega po malo ali jedno je sigurno a to je da svake sezone ima takvih primera.

I da, dešavalo se da 16 ili 17 izbore opstanak na osnovu osvojenih klasik poena, ne baš često ali se dešavalo.

Posted

kako je propo ovaj premer...  2 transfera, kejn kep, son vajs u blenkviku :rolleyes:

Posted

Gde bih ja sa trenutno 2123 boda bio u classic PPP ligama, da igram u tim ligama?

Posted

Samo da se pohvalim da sam slucajno pritisnuo Bench Boost, sa sve Stonesom i Ridigerom u timu :hail:

Posted

Katastrofa... Poslednjih milion izmena sam sjebao... 

Posted

Odigrao sam tripl © na njega :isuse:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk