March 14, 20214 yr 13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Jede govna Aaa ipak nije bio debakl bas, kako sam se plasila, do kraja 🤕 Gundogana srecom nije uveo ni min, fiuuu... a Kanselo na klupi 12 poJena. Not too bed.
March 15, 20214 yr Author kakvo jezivo kolo. ono što je za nevericu je da i dalje imam šanse za pobedu. nije da ću to i da iskoristim, al eto imam šansu.
March 15, 20214 yr 5. poraz za redom. Druga ligo siri svoje grane da prihvatis mlade Pekamljane.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
March 16, 20214 yr Author 23 hours ago, Svarog said: kakvo jezivo kolo. ono što je za nevericu je da i dalje imam šanse za pobedu. nije da ću to i da iskoristim, al eto imam šansu. i pobedio sam sa drugim najgorim skorom u Ligi evo noći, evo ludila!
March 19, 20214 yr On 15.3.2021. at 9:45, Moća said: 5. poraz za redom. Druga ligo siri svoje grane da prihvatis mlade Pekamljane. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Evo da te utešim, radila je divljakuša pred ovo krnjo kolo
March 20, 20214 yr Evo da te utešim, radila je divljakuša pred ovo krnjo kolo Dzentlmenski sam odgovorio fri hitom Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 10, 20213 yr Dallasa sam prodao i otisao u minus jer imsju zajeban raspored...ili je bar delovalo tako